klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

5 Tips voor een origineel sinterklaascadeau

Ieder jaar komt hij weer in ons land, Sinterklaas. En ieder jaar heb jij waarschijnlijk weer dezelfde soort cadeaus in huis gehaald. Daarom hebben wij hier 5 tips om een echt origineel cadeau in huis te halen.

Tip 1: Begin op tijd met het zoeken naar een origineel sinterklaascadeau

Om paniekaankopen te voorkomen kun je het best op tijd beginnen met het zoeken naar een origineel sinterklaascadeau. Zo heb je alle tijd om alle opties te overwegen én zit je ook niet in de stress of je sinterklaascadeau wel op tijd binnenkomt.

Tip 2: Geef een persoonlijk sinterklaascadeau

Met een persoonlijk sinterklaascadeau zal de ontvanger altijd blij zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tekstplankje dat bij zijn/haar beroep past of bij een tekstplankje dat bij hem/haar persoonlijk heel goed past. Het meest persoonlijke sinterklaascadeau is natuurlijk een eigen tekstplankje ontwerpen met daarop jouw tekst voor hem of haar.

Tip 3: Pak je sinterklaascadeau mooi in

Het plezier van een sinterklaascadeau te openen is al de helft van de waardering die iemand op dat moment heeft. Wanneer het sinterklaascadeau mooi is ingepakt laat je zien dat je aandacht aan het sinterklaascadeau hebt gegeven. 

Tip 4: Maak een kort gedichtje bij je sinterklaascadeau

Sinterklaas is natuurlijk van de gedichtjes, maak er daarom een kort maar persoonlijk gedichtje bij jouw sinterklaascadeau. Hierin kun je vermelden hoe bijzonder de ontvanger is of je kunt hem/haar bijvoorbeeld sterkte wensen in een moeilijke tijd. 

Tip 5: Geniet op Sinterklaasavond van elkaar!

Dit is de belangrijkste tip om jouw sinterklaascadeau origineel te maken. Wat je ook hebt, wanneer je er samen een leuke sinterklaasavond van maakt weet je zeker dat de ontvanger blij is met jouw sinterklaascadeau(s).

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4540 reviews.