klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 61 resultaten wordt getoond

Vindt leuke en originele cadeaus met spreuken over het leven.

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 21,95

Deze tekst op hout is een leuk en origineel cadeau voor de vrijgezelle vrouw. Dit tekstbord is dus ideaal als verjaardagscadeau voor een vriendin.

 22,50

Een tekstplankje waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Deze tekst op hout kan voor veel mensen een mooie betekenis hebben.

 22,50

Een mooie tekst op hout welke zeker kan dienen als een steuntje in de rug. Dit tekstplankje zal zeker niet misstaan bij jou in de woonkamer of slaapkamer

 22,50

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of juist een cadeau om iemand een oppepper te geven? Denk aan deze wijze tekst op hout welk in iedere huis past.

 22,50

Geloof in jezelf! In mooie woorden zegt deze tekst op hout dat je alles kunt, zo lang je er zelf maar in geloofd.

 22,50

Deze tekst slaat de spijker op zijn kop wat ambities betreft. Ga niet op je luie reet zitten maar ga wat doen, ga genieten van het leven.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 22,50

Blijf niet hangen in het verleden, maar leef vandaag. Een wijze tekst op hout wat een zeer geschikt cadeau is voor iemand die het even moeilijk heeft.

 22,50

Een tekst op hout welk geen verdere uitleg meer nodig heeft nodig, denk groots.

 21,95

Wij hebben expres een dikke streep onder deze mooie tekst op hout gezet. Een mooi steuntje in de rug voor iemand die dit nodig heeft.

 21,95

Dit tekstplankje verdient een mooie plek in jouw kamer om te laten zien dat niets onmogelijk is. Een mooi cadeau als steuntje in de rug of als levensles.

 22,50

Geluk, dat is de sleutel van het leven. Zoek jouw geluk niet te ver, maar in jouw dagelijks bestaan.

 21,95

Moeten wij deze tekst nog toelichten? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk bij iedereen aan de muur zou kunnen hangen.

 22,50

Duidelijker kan een tekst op hout niet zijn. Geniet van de dag. Waarom? Gewoon omdat het mag! Leuk voor aan de muur of om cadeau te geven.

 22,50

Deze mooie tekst op hout heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Gelukkig zijn is de sleutel van het leven.

 21,95

Speciaal voor hardcore liefhebbers is dit origineel cadeau voor aan de muur: Hardcore and me

 22,50

Sta niet te lang stil bij wat er in het verleden is gebeurd en ga zeker niet te veel piekeren over wat er nog komen zal.

 16,90

Deze tekst op hout is een mooi steuntje in de rug voor iemand die dat nodig. Dit tekstbord is te omschrijven als een dierbaar cadeau.

 22,50

Ben je een reiziger? Dan past deze tekst op hout zeker bij jou in huis. Ken je een reiziger? Geef dan deze mooie tekst op hout cadeau aan hem of haar.

 21,95

Geniet van het leven en doe dit iedere dag. Dat herinnert dit tekstplankje iedere keer weer even als je er naar kijkt.

 21,95

Origineel cadeau voor diegene die het zwaar heeft met zichzelf. Ook prima geschikt voor aan je eigen muur.

 22,50

Deze tekst op hout is mooi als cadeau voor iemand die een steuntje in de rug nodig heeft maar staat ook leuk bij jou in de huiskamer.

 22,50

Deze tekst op hout verwijst naar het feit dat fouten maken menselijk is, fouten maken hoort er gewoon bij.

 22,50

Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemands verjaardag, vaderdag of moederdag? Geef iemand een plankje zelfvertrouwen cadeau!

 22,50

Met mooie woorden vertelt deze tekst op hout dat je altijd jezelf moet blijven. Een mooie tekst op hout om cadeau te doen aan wie dan ook.

 22,50

Altijd leuk om een vrolijke opsteker aan de muur hebben hangen. Kijk even naar deze tekst op hout en je wordt direct vrolijk.

 22,50

Heb je een slechte dag? Niet getreurd! Het leven heeft nog veel meer dagen waarop je wél kunt genieten.

 22,50

Hang deze tekst op hout op in je tuin of de woonkamer en besef dat je moet genieten van ieder klein dingetje in het leven.

 22,50

Kijk iedere dag even naar dit tekstplankje en onthoudt dat je zelf wat van je leven moet maken. Ga uitdagingen aan in plaats van ze te ontwijken.

 21,95

Dit tekstplankje cadeau verdient een mooie plek in iemands huis die altijd voor een ander klaarstaat maar zichzelf hierbij nog wel eens vergeet.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.