Persoonlijke klantenservice

Heb je een speciaal verzoek of gewoon een vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier of WhatsApp linksonder op deze pagina.
Wij denken graag met je mee!

Levering

Wij versturen al onze pakketten via DHL. Verzending zal op de dag gebeuren die staat aangegeven op onze website. Mocht je je tekstplankje eerder nodig hebben, kunnen we hier rekening mee houden, neem dan even contact met ons op. Leveringskosten worden in je winkelmand weergegeven.

Privacy & Veiligheid

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Doorverkopen doen wij niet aangezien we daar zelf ook niet van houden. Omdat wij gebruikmaken van betaaldienst MultiSafepay en pakketbezorger DHL zullen alleen de benodigde gegevens wel aan deze twee diensten worden doorgegeven. Doordat wij gebruikmaken van de betaaldienst MultiSafepay is onze betaalomgeving optimaal beveiligd.

Retour sturen

Uiteraard is het mogelijk om binnen 14 dagen je aankoop terug te sturen mits deze onbeschadigd is. Op maat gemaakte tekstplankjes, teksplankjes waar eigen tekst is toegevoegd of volledig zelf zijn ontworpen, is het niet mogelijk om retour te sturen. Wij vergoeden altijd het volledige bedrag, dus inclusief de verzendkosten. Alleen de verzendkosten voor het retour sturen is voor rekening van de klant.

Bestellen

Bestellen kan alleen via onze website. Wij hebben helaas geen mogelijkheid om volledige ontwerpen te maken voor jou. Maar gelukkig kan je dit wel door je eigen tekst op hout te maken.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.