klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 81 resultaten wordt getoond

Een super leuk en origineel verjaardagscadeau helemaal gepersonaliseerd

Origineel, uniek, en een persoonlijke boodschap voor de jarige. Hét cadeau waar je mee kunt binnenkomen op iedere verjaardag. De tekst op hout kan zeer op de persoon slaan of je kunt een spreuk op hout kiezen die toepasselijk is voor de jarige. Wij zorgen er voor dat je tekst op hout binnen 3 werkdagen verzonden is, dus als je vrij laat bent met het bedenken van een verjaardagscadeau is dat ook geen probleem. Wij helpen je graag snel aan jouw persoonlijk cadeau! Zet daarom nu je eigen tekst op hout of kies een te personaliseren tekstplankje uit onze assortiment.

 21,95

Speciaal voor je opa of vader (papa) of goede vriend die alles kan maken wat kapot gaat, hebben wij dit tekstplankje met leuke Engelse tekst.

 21,95

Met dit tekstplankje kun je zeker bij haar/hem op verjaardag komen. Vul in welke naam op dit tekstplankje moet komen te staan!

 21,95

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Bekijk dan vooral dit originele tekstbord, voeg de naam van de Abraham toe!

 21,95

Vul de naam in van het hockeymeisje en maak dit tekstplankje een origineel en persoonlijk cadeau voor haar verjaardag.

 21,95

Woon je in een dorp en heb je net nieuwe buren? Geef dan dit gepersonaliseerd cadeau om hen/hem/haar welkom te heten in het mooie dorp!

 21,95

Een gepersonaliseerd cadeau voor hem of haar met eigen boodschap onderaan. Voeg de naam van de jarige toe en schrijf onderaan nog iets persoonlijks.

 21,95

Op zoek naar een cadeau voor een man? Geef hem zijn eigen man cave! De regels van de man cave zijn simpel maar duidelijk.

 19,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 21,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 19,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

 16,90

Wijsheid op een tekstplankje in simpele taal. Deze tekst op hout maakt het een leuk tekstbord welk zeker op iedere verjaardag goed ontvangen zal worden.

 21,95

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor iemand die er ook altijd last van heeft dat de kleren wel lijken te krimpen? Bekijk dan dit tekstplankje!

 21,95

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor iemand die er thuis altijd een gezellige boel van maakt, maar dit ook moet bekopen met een enorme bende? Dan past dit tekstplankje helemaal bij hem/haar/hun!

 21,95

Personaliseer je verjaardagscadeau voor Abraham of Sara (50 jaar). Je kunt kiezen of je Sarah of Abraham onderaan getoond wilt hebben en daarbij ook nog haar/zijn naam invullen.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1946? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1949? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1951? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1952? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1953? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1954? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1955? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1956? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1957? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1958? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1959? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1960? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1961? Bekijk dan vooral dit originele en persoonlijke cadeau inclusief naam van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1962? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1963? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1964? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1965? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 21,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1966? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4540 reviews.