persoonlijke servicepersoonlijke service

uniek & origineel cadeauuniek & origineel

Levering binnen 3 werkdagenbinnen 3 werkdagen

waterbestendige inkt, geen plaklettersweerbestendige inkt

Toont alle 18 resultaten

Een super leuk en origineel verjaardagscadeau helemaal gepersonaliseerd

Origineel, uniek, en een persoonlijke boodschap voor de jarige. Hét cadeau waar je mee kunt binnenkomen op iedere verjaardag. De tekst op hout kan zeer op de persoon slaan of je kunt een spreuk op hout kiezen die toepasselijk is voor de jarige. Wij zorgen er voor dat je tekst op hout binnen 3 werkdagen verzonden is, dus als je vrij laat bent met het bedenken van een verjaardagscadeau is dat ook geen probleem. Wij helpen je graag snel aan jouw persoonlijk cadeau! Zet daarom nu je eigen tekst op hout of kies een te personaliseren tekstplankje uit onze assortiment.

 14,95

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Bekijk dan vooral dit originele tekstbord, voeg de naam van de Abraham toe!

 14,95

Vul de naam in van het hockeymeisje en maak dit tekstplankje een origineel en persoonlijk cadeau voor haar verjaardag.

 14,95

Op zoek naar een cadeau voor een man? Geef hem zijn eigen man cave! De regels van de man cave zijn simpel maar duidelijk.

 12,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 14,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 12,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

 14,95

Wijsheid op een tekstplankje in simpele taal. Deze tekst op hout maakt het een leuk tekstbord welk zeker op iedere verjaardag goed ontvangen zal worden.

 14,95

Personaliseer je verjaardagscadeau voor Abraham of Sara (50 jaar). Je kunt kiezen of je Sarah of Abraham onderaan getoond wilt hebben en daarbij ook nog haar/zijn naam invullen.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1951? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1960? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1961? Bekijk dan vooral dit originele en persoonlijke cadeau inclusief naam van de jarige.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1962? Bekijk dan vooral dit originele gepersonaliseerde cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 12,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1970? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1971? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1972? Bekijk dan vooral dit originele en persoonlijke cadeau inclusief naam en geboortedatum van de jarige.

 12,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1980? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarige.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1981? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarige.

 14,95

Zoek jij een origineel verjaardagscadeau voor iemand geboren in 1995? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief naam van de jarig.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3685 reviews.