klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 25 resultaten

Zeg het op hout, jouw persoonlijke kerstcadeau

Kerst is een tijd van gezelligheid en samen zijn met je familie en vrienden. Daar horen ook originele cadeaus en persoonlijke cadeaus. Zeg het daarom op hout. Wij hebben een groot assortiment met te personaliseren teksten en tevens de mogelijkheid om je eigen tekst op hout te zetten. Zo ben jij verzekerd van een origineel kerstcadeau maar vooral van een persoonlijk kerstcadeau.

 21,95

Je opa & oma of de opa & oma van je kinderen staan altijd voor hun kleinkinderen klaar en geven meer liefde dan je ooit van iemand mag verwachten. Geef deze mooie tekst op hout cadeau aan je opa & oma.

 21,95

Ken jij die wijndrinker die de fles leeg heeft voordat hij/zij het weet? Dan is deze tekst op hout het ideale cadeau voor hem/haar.

 21,95

Deze tekst op hout huisregels is net even iets anders dan alle andere. Als je wilt zetten wij op de plaatst van de stipjes de naam/namen van je opa & oma zodat dit echt een persoonlijk cadeau is.

 21,95

Gaat je zoon of dochter misschien uit huis, gaat je zoon of dochter trouwen, gewoon spontaan of wat voor gelegenheid ook? Dit gepersonaliseerd cadeau voor je zoon of dochter zal altijd in de smaak vallen.

 21,95

Deze goede voornemens zijn het hele jaar van toepassen, maar de grote vraag is: Ben jij geschikt of ongeschikt?

 21,95

Een origineel cadeau voor je vriend(in) of familie. Deze tekst op hout is een prachtig tekstbord welk in ieder huis zou moeten schitteren aan de muur.

 21,95

Geniet van het leven en doe dit iedere dag. Dat herinnert dit tekstplankje iedere keer weer even als je er naar kijkt.

 21,95

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je vriend of vriendin, man of vrouw? Dan is dit gepersonaliseerd tekstplankje zeker wat jij zoekt!

 22,50

Wanneer dit plankje in je woonkamer, eetkamer, keuken of bij je voordeur hangt wordt iedereen zich bewust hoe goed ze het thuis hebben.

 19,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 21,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 19,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

 21,95

Iedere familie met puberende kinderen herkent zich in deze tekst op hout. Geheel te personaliseren door de achternaam om het tekstplankje te zetten.

 21,95

Vaders met een vrouw en dochter zullen deze tekst helemaal begrijpen. Uiteraard gaat deze originele tekst op hout over moeder en dochter(s).

 21,95

Op zoek naar een leuk cadeau of voor iets leuks in je eigen huis? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk zeker warm ontvangen zal worden.

 21,95

Een origineel cadeau voor in huis dat bij iedere familie in huis zou kunnen hangen.

 21,95

Personaliseer dit persoonlijke cadeau door de datum en namen van het verliefde stel helemaal zelf in te vullen

 22,50

Versier jij je huis altijd extreem of hou je het bescheiden? Deze kerst tekst op hout past bij allebei.

 22,50

Niets is liever dan een lief, schattig, klein baby'tje. Kleed de babykamer extra leuk aan door deze tekst op hout aan de deur of muur te hangen.

 21,95

Een origineel sinterklaascadeau voor de kerst. Anders kunnen wij dit tekstbord niet noemen.

 21,95

Een origineel sinterklaascadeau voor degenen die niet wat minder van kerst houden.

 22,50

Hoe goed kan je jouw familie met een aantal woorden samenvatting? Wij hebben dat voor jou gedaan met deze unieke tekst op hout.

 21,95

Ben jij er ook zo klaar mee dat je alsmaar moet bevestigen dat je van hem/haar houdt? Zeg het dan nu op hout dat je van hem of haar hou(d)t.

 21,95

Cadeautip - Origineel cadeau voor de wijnliefhebber of gewoon voor de grootste alcoholist die je kent. Wijnen Wijnen Wijnen-tekstbord.

 21,95

Iedereen kent deze uitspraak inmiddels. Wijnen! Wijnen! Wijnen! Waaat goéééd!

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.