klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 209 resultaten wordt getoond

Zit jij wel eens met je handen in je haar omdat je niets weet als cadeau of aandenken? Dan heb je nu de juiste pagina gevonden! Een persoonlijke boodschap op hout, voor elke gelegenheid is dit een perfect cadeau of aandenken. Wij hebben leuke, grappige maar ook serieuze teksten of spreuken op hout gezet voor jou voor iedere gelegenheid.

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste schoonheidssalon. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de schoonheidssalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Speciaal voor je opa of vader (papa) of goede vriend die alles kan maken wat kapot gaat, hebben wij dit tekstplankje met leuke Engelse tekst.

 21,95

Personaliseer dit leuke cadeau voor in de nagelstudio door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen! Uniek, origineel en persoonlijk cadeau.

 21,95

Met dit tekstplankje kun je zeker bij haar/hem op verjaardag komen. Vul in welke naam op dit tekstplankje moet komen te staan!

 21,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

 21,95

Op zoek naar een origineel cadeau voor twee mannen of twee vrouwen? Kies dan voor deze mooie tekst op hout.

 21,95

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Bekijk dan vooral dit originele tekstbord, voeg de naam van de Abraham toe!

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 22,50

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 22,50

Geef het cadeau aan je moeder of zet hem in je eigen huis. In ieder geval vertelt deze tekst op hout natuurlijk helemaal de waarheid.

 22,50

Op zoek naar een mooi cadeau voor jouw geliefde? Met dit cadeau ben je verzekerd van een uniek & originele verrassing.

 22,50

Een tekstplankje waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Deze tekst op hout kan voor veel mensen een mooie betekenis hebben.

 22,50

Geloof in jezelf! In mooie woorden zegt deze tekst op hout dat je alles kunt, zo lang je er zelf maar in geloofd.

 21,95

Een persoonlijk bedankje voor de juf wat prachtig in de klas kan hangen. Dat is deze tekst op hout, en hier zal de juf zeker blij mee zijn!

 22,50

Hoera, er is een tweeling geboren! Verras de kersverse ouders met deze mooie tekst op hout speciaal voor tweelingen.

 21,95

Zet jouw belangrijke data vast op hout. Ook leuk om als huwelijkscadeau te geven en zelfs volledig aanpasbaar voor een echt persoonlijk cadeau!

 22,50

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 22,50

Speciaal om de leidsters op het kinderdagverblijf in het zonnetje te zetten hebben wij deze mooie tekst op hout gemaakt.

 22,50

De belangrijkste persoon in je leven bedank je niet met dure cadeaus. Je moeder bedank je door je liefde te tonen.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je oma.

 21,95

Je opa & oma of de opa & oma van je kinderen staan altijd voor hun kleinkinderen klaar en geven meer liefde dan je ooit van iemand mag verwachten. Geef deze mooie tekst op hout cadeau aan je opa & oma.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 21,95

Ken jij die wijndrinker die de fles leeg heeft voordat hij/zij het weet? Dan is deze tekst op hout het ideale cadeau voor hem/haar.

 21,95

Vul de naam in van het hockeymeisje en maak dit tekstplankje een origineel en persoonlijk cadeau voor haar verjaardag.

 22,50

Blijf niet hangen in het verleden, maar leef vandaag. Een wijze tekst op hout wat een zeer geschikt cadeau is voor iemand die het even moeilijk heeft.

 22,50

Laat merken dat jij of je moeder niet altijd serieus wilt zijn maar ook gewoon lol wilt hebben in het leven!

 21,95

Dit tekstbord zal bij iedereen goed in huis passen, ook al ben je eens een dierbare verloren...

 21,95

Om die fijne vrijwilliger te bedanken wanneer deze bijvoorbeeld stopt of al 10 jaar vrijwilliger is, hebben wij dit gepersonaliseerd cadeau inclusief naam.

 21,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.