klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 8 resultaten

Geef een gepersonaliseerd kraamcadeau cadeau

Ouders van een pas geboren baby zijn blij met ieder kraamcadeau dat ze krijgen. Maar persoonlijke kraamcadeaus zijn toch favoriet. Een persoonlijke boodschap op hout voldoet hier zeker aan! Wij hebben een aantal mooie teksten op hout gezet, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen tekst op hout te maken waarbij jij je eigen tekstplankje kunt ontwerpen.

 22,50

Hoera, er is een tweeling geboren! Verras de kersverse ouders met deze mooie tekst op hout speciaal voor tweelingen.

 21,95

Stel je kraamcadeau geboorteplankje helemaal zelf samen! Dit tekstplankje is volledig zelf in te vullen en daardoor een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

 21,95

Een persoonlijk en zeer origineel kraamcadeau voor een jongen. Zet de naam van de lieve baby, geboortegewicht en geboortetijd op hout!

 21,95

Een persoonlijk en zeer origineel kraamcadeau voor een meisje. Zet de naam van de lieve baby, geboortegewicht en geboortetijd op hout!

 22,50

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Met deze lieve tekst op hout heb je zeker een origineel kraamcadeau voor in de babykamer.

 22,50

Hang deze tekst op hout op in de babykamer en zeg zo tegen je baby dat hij/zij veilig is en lekker kan slapen.

 22,50

Niets is liever dan een lief, schattig, klein baby'tje. Kleed je babykamer leuk aan door deze tekst op hout aan de deur of muur te hangen

 21,95

Bij de geboorte van een baby hoort een origineel en persoonlijk kraamcadeau. Met de gegevens van het geboortekaartje vul je dit tekstplankje zelf in.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.