klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 330 resultaten wordt getoond

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste schoonheidssalon. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de schoonheidssalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Speciaal voor je opa of vader (papa) of goede vriend die alles kan maken wat kapot gaat, hebben wij dit tekstplankje met leuke Engelse tekst.

 21,95

Personaliseer dit leuke cadeau voor in de nagelstudio door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen! Uniek, origineel en persoonlijk cadeau.

 21,95

Met dit tekstplankje kun je zeker bij haar/hem op verjaardag komen. Vul in welke naam op dit tekstplankje moet komen te staan!

 22,50

Ontwerp je eigen tekst op vergrijsd steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen in huis.

 21,95

Ontwerp je eigen tekst op steigerhout Vintage look en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen in huis.

 21,95

Ontwerp je eigen tekst op steigerhout Vintage look en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen in huis.

 22,50

Ontwerp je eigen tekst op vergrijsd steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen enkele werkdagen in huis.

 22,50

Ontwerp je eigen tekst op wit steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen in huis.

 22,50

Ontwerp je eigen tekst op wit steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen enkele werkdagen in huis.

 21,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

 21,95

Een origineel cadeau voor een brandweerman of brandweervrouw wie natuurlijk wel samenwoont met zijn/haar liefde. Binnen 3 werkdagen in huis!

 21,95

Op zoek naar een origineel cadeau voor twee mannen of twee vrouwen? Kies dan voor deze mooie tekst op hout.

 21,95

Origineel verjaardagscadeau voor bij de voordeur. Deze tekst op hout is een uniek tekstbordje voor diegenen waar je wél welkom bent.

 21,95

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor iemand die 50 jaar wordt? Bekijk dan vooral dit originele tekstbord, voeg de naam van de Abraham toe!

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 21,95

Één van je grootste maatjes heeft zo zijn/haar vaste agenda. De hond is je grootste vriend met een strak schema. Een leuk en origineel (verjaardags)cadeau voor een hondenbezitter.

 22,50

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 22,50

Geef het cadeau aan je moeder of zet hem in je eigen huis. In ieder geval vertelt deze tekst op hout natuurlijk helemaal de waarheid.

 22,50

Op zoek naar een mooi cadeau voor jouw geliefde? Met dit cadeau ben je verzekerd van een uniek & originele verrassing.

 21,95

Deze tekst op hout is een leuk en origineel cadeau voor de vrijgezelle vrouw. Dit tekstbord is dus ideaal als verjaardagscadeau voor een vriendin.

 22,50

Een tekstplankje waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Deze tekst op hout kan voor veel mensen een mooie betekenis hebben.

 22,50

Een mooie tekst op hout welke zeker kan dienen als een steuntje in de rug. Dit tekstplankje zal zeker niet misstaan bij jou in de woonkamer of slaapkamer

 22,50

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of juist een cadeau om iemand een oppepper te geven? Denk aan deze wijze tekst op hout welk in iedere huis past.

 22,50

Geloof in jezelf! In mooie woorden zegt deze tekst op hout dat je alles kunt, zo lang je er zelf maar in geloofd.

 21,95

Een persoonlijk bedankje voor de juf wat prachtig in de klas kan hangen. Dat is deze tekst op hout, en hier zal de juf zeker blij mee zijn!

 21,95

Een mooie samenvatting van 14 regeltjes hoe het is om bij jou in de tuin is. Deze tekst op hout kan ook prima als verjaardagscadeau!

 21,95

Wanneer jij jezelf in deze tekst op hout herkent ben je vast en zeker een gezelligheidsmens. Dit tekstplankje hoort dan zeker bij jou in de tuin te hangen.

 22,50

Hoera, er is een tweeling geboren! Verras de kersverse ouders met deze mooie tekst op hout speciaal voor tweelingen.

 21,95

Zet jouw belangrijke data vast op hout. Ook leuk om als huwelijkscadeau te geven en zelfs volledig aanpasbaar voor een echt persoonlijk cadeau!

 22,50

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4540 reviews.