klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 20 resultaten

Vindt hier leuke en originele cadeaus voor vele beroepen. Deze groep breiden wij graag uit dus mocht je ideeën hebben meldt het ons! Leuke gepersonaliseerde cadeaus voor specifieke beroeken.

 14,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

Opties selecteren
 14,95

Een origineel cadeau voor een brandweerman of brandweervrouw wie natuurlijk wel samenwoont met zijn/haar liefde. Binnen 3 werkdagen in huis!

Opties selecteren
 14,95

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

Opties selecteren
 14,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 14,95

Is jouw collega of werknemer 12,5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 14,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 14,95

Is jouw collega of werknemer 5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor verpleegkundigen vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden. Een origineel en persoonlijk cadeau.

Meer info
 14,95

Met dit tekstplankje maak je iedere vrachtwagenchauffeur blij. Vul zelf zijn/haar naam in om het echt een persoonlijk cadeau te maken.

Meer info
 14,95

Boerinnen opgelet, deze tekst op hout zou op iedere boerderij moeten hangen. Want zeg nou zelf, geen één boer kan toch zonder zijn boerin?!

Opties selecteren
 14,95

Een origineel cadeau voor op de boerderij.

Opties selecteren
 12,95

Zoek jij een origineel (afscheids)cadeau voor op je werk? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief bedrijfsnaam!

Meer info
 12,95

Je hebt zojuist een origineel (afscheids)cadeau voor de gastouder of onthaalmoeder van jouw kind(eren) gevonden. Gepersonaliseerd met de naam van de gastouder op het hout.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de automonteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de bouwvakker ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de monteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de ondernemer heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de timmerman ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor brandweermannen heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

Meer info
 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor docenten vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden en toont het respect wat zij verdienen.

Meer info
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3995 reviews.