klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 28 resultaten

Een emotioneel of dankbaar cadeau voor iemand die het nodig heeft

Een steuntje in de rug, dat kan iedereen wel eens gebruiken. Bij ziekte of zware tijden is het zelfs extra welkom. Van meerdere klanten horen wij dat degene die de tekst op hout cadeau krijgt emotioneel en dankbaar reageert.

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 22,50

Op zoek naar een mooi cadeau voor jouw geliefde? Met dit cadeau ben je verzekerd van een uniek & originele verrassing.

 22,50

Een tekstplankje waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Deze tekst op hout kan voor veel mensen een mooie betekenis hebben.

 22,50

Geloof in jezelf! In mooie woorden zegt deze tekst op hout dat je alles kunt, zo lang je er zelf maar in geloofd.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 22,50

Blijf niet hangen in het verleden, maar leef vandaag. Een wijze tekst op hout wat een zeer geschikt cadeau is voor iemand die het even moeilijk heeft.

 21,95

Dit tekstbord zal bij iedereen goed in huis passen, ook al ben je eens een dierbare verloren...

 21,95

Een origineel cadeau voor je vriend(in) of familie. Deze tekst op hout is een prachtig tekstbord welk in ieder huis zou moeten schitteren aan de muur.

 22,50

Deze verrassend mooie tekst op hout verwoord prachtig hoe uit een moeilijke gebeurtenis iets moois kan ontstaan.

 21,95

Alle kleine beetjes helpen als iemand het moeilijk heeft. En hoe kan je beter zeggen dat je er voor iemand bent, dan deze tekst op hout?

 22,50

Deze tekst op hout is mooi als cadeau voor iemand die een steuntje in de rug nodig heeft maar staat ook leuk bij jou in de huiskamer.

 22,50

Altijd leuk om een vrolijke opsteker aan de muur hebben hangen. Kijk even naar deze tekst op hout en je wordt direct vrolijk.

 21,95

Dit tekstplankje cadeau verdient een mooie plek in iemands huis die altijd voor een ander klaarstaat maar zichzelf hierbij nog wel eens vergeet.

 21,95

Tijdens het schrijven van deze omschrijving komt het besef dat deze mooie tekst op hout eigenlijk helemaal geen omschrijving nodig heeft.

 21,95

Een speciaal cadeau voor iemand die wel een steuntje in zijn of haar rug nodig heeft.

 22,50

Wil jij iemand ontzettend graag bedanken voor de steun die hij of zij jou heeft gegeven?

 22,50

Deze tekst op hout ondersteund je tijdens de "lijdensweg" die je ondergaat om jouw doel te bereiken.

 22,50

Ben jij op zoek naar een mooie boodschap op hout voor je vriend(in)? De tekst op hout die we hier zien is zo'n mooie boodschap.

 21,95

Een origineel cadeau voor die échte vriend(in) met een persoonlijk tintje. Deze tekst op hout kan je afsluiten met een persoonlijke zin welke je helemaal zelf invult.

 21,95

Een speciaal tekstbord voor een speciaal iemand. Helaas is hij/zij niet meer onder ons maar met deze tekst op hout wordt er evengoed aan hem/haar gedacht.

 21,95

Dit tekstbordje is een mooie manier om iemand die het even moeilijk heeft sterkte te wensen met een blijvende herinnering.

 22,50

Geef een plankje zelfvertrouwen cadeau. Iedereen die dit krijgt zal dankbaar zijn met je boodschap: You are Braver, Stronger, Smarter

 22,50

Je maakt je vriend of vriendin erg blij met dit tekstplankje maar ook iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken.

 22,50

Op zoek naar een cadeau voor je vriend of vriendin? Zeg het op hout! Door deze tekst op hout toon jij je liefde voor hem of haar.

 22,50

Herken jij jezelf in deze tekst? Je leert jezelf kennen in moeilijke tijden, laat deze mooie tekst op hout benadrukken dat je sterker bent dan je ooit had gedacht. Niet in spiermassa, maar in mentaal opzicht! Tekst op hout: You never know how strong you are, Until being strong is the only choice you have. [...]

 21,95

Deze mooie tekst op hout is een steuntje in de rug voor iemand die dat even nodig heeft.

 21,95

Dit tekstplankje is een mooi cadeau, kleinigheidje of steuntje in de rug voor iemand die het nodig heeft.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.