klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 22 resultaten

Welke liefde is er nou warmer dan de liefde voor je eigen gezin? De liefde van je zoon of dochter gaat boven alles maar ook je vader, moeder zijn zeer belangrijk in jouw leven. Benadruk de band met je familie door deze teksten op hout aan de muur te hangen of cadeau te geven.

 16,95

Geef het cadeau aan je moeder of zet hem in je eigen huis. In ieder geval vertelt deze tekst op hout natuurlijk helemaal de waarheid.

Opties selecteren
 16,95

Hoera, er is een tweeling geboren! Verras de kersverse ouders met deze mooie tekst op hout speciaal voor tweelingen.

Opties selecteren
 16,95

Zet jouw belangrijke data vast op hout. Ook leuk om als huwelijkscadeau te geven en zelfs volledig aanpasbaar voor een echt persoonlijk cadeau!

Meer info
 16,95

Gaat je zoon of dochter misschien uit huis, gaat je zoon of dochter trouwen, gewoon spontaan of wat voor gelegenheid ook? Dit gepersonaliseerd cadeau voor je zoon of dochter zal altijd in de smaak vallen.

Meer info
 16,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je moeder.

Opties selecteren
 16,95

Met dit tekstplankje ben je verzekerd van een uniek gepersonaliseerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je mama waar ze zeker blij van wordt!

Meer info
 16,95

Deze Engelse variant op "oost, west, thuis best" is een mooie tekst op hout om cadeau te geven aan wie dan ook.

Opties selecteren
 16,95

Vul zelf in welke naam/namen er op het tekstplankje moeten komen zodat deze tekst op hout uniek, origineel maar vooral een persoonlijk cadeau wordt.

Meer info
 16,95

Iedere familie met puberende kinderen herkent zich in deze tekst op hout. Geheel te personaliseren door de achternaam om het tekstplankje te zetten.

Meer info
 16,95

Op zoek naar een leuk cadeau of voor iets leuks in je eigen huis? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk zeker warm ontvangen zal worden.

Opties selecteren
 16,95

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die alleen woont. Dan is dit gepersonaliseerd cadeau met naam perfect voor jou.

Meer info
 16,95

Een origineel cadeau voor in huis dat bij iedere familie in huis zou kunnen hangen.

Opties selecteren
 16,95

Verras je moeder met een originele tekst op hout. Waarschijnlijk is deze tekst op hout zeer herkenbaar voor jou en daarom hét cadeau voor jouw moeder!

Meer info
 16,95

Jij hebt zojuist een origineel cadeau voor jouw vader gevonden. Personaliseerbaar door de onderste zin zelf in te vullen voor een uniek (vaderdag)cadeau.

Meer info
 16,95

Een mooi cadeau voor iemand die gaat samenwonen is een eigen naambordje. Dit naambordje inclusief huisnummer is geschikt voor alleen of samenwonende mensen.

Opties selecteren
 16,95

Hoe goed kan je jouw familie met een aantal woorden samenvatting? Wij hebben dat voor jou gedaan met deze unieke tekst op hout.

Opties selecteren
 16,95

Origineel verjaardagscadeau voor de o zo blijde ouders. Deze tekst op hout past in menig huishouden.

Opties selecteren
 16,95

Jij hebt zojuist een origineel cadeau voor jouw vader gevonden. Personaliseer dit tekstbordje en jij hebt een uniek (vaderdag)cadeau

Meer info
 16,95

Hang deze tekst op hout op in de babykamer en zeg zo tegen je baby dat hij/zij veilig is en lekker kan slapen.

Opties selecteren
 16,95

Niets is liever dan een lief, schattig, klein baby'tje. Kleed je babykamer leuk aan door deze tekst op hout aan de deur of muur te hangen

Opties selecteren
 16,95

Een mooie tekst op hout voor aan de muur. Dit tekstplankje wijst je op de warme sfeer thuis.

Opties selecteren
 16,95

Jij hebt zojuist een origineel cadeau voor jouw moeder gevonden. Personaliseer deze door de onderste zin zelf in te vullen, een uniek cadeau voor je moeder

Meer info
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4253 reviews.
Verified by MonsterInsights