Veel gestelde vragen

Kunnen wij jouw vraag hier onder al beantwoorden?

Wanneer je er voor kiest om geen touw te nemen als ophangsysteem voor jouw tekst op hout zullen wij uiteraard ook niet de gaten boren in het hout.

Wij zullen je tekst op hout altijd binnen 3 werkdagen versturen. Je hoeft dus geen week te wachten, maar hebt het tekstplankje snel in huis!
Heb je de tekst op hout op een speciale dag al nodig? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder in de website of WhatsApp om te zien wat we voor je kunnen doen.

Hier proberen wij zo flexibel mogelijk in te zijn. Om de levertijd kort te kunnen houden hebben we een klein maar mooi assortiment. Maar voor andere maten kun je altijd even contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat we voornamelijk gebruik maken van steigerhout en hierdoor aan een hoogte van 18 centimeter vast zitten. In de toekomst zullen we ons assortiment zeker uitbreiden!

Wij verzenden altijd een bestelbevestiging via de e-mail.
Controleer daarom eerst je spam-box, misschien dat de e-mail daar in terecht is gekomen.
Je kunt ook inloggen in je account als je die hebt. Daar vind je een bestel-historie en staat je bestelling tussen als hij is doorgekomen. Staat hij er niet, neem dan even contact met ons op en wij kijken het even voor je na.

Misschien wel! Maar houdt er rekening mee dat foto’s van internet vaak van lage kwaliteit zijn. Neem even contact met ons op en wij bekijken of de afbeelding geschikt is om op hout te plaatsen.

Wij gebruiken alleen (steiger)hout met het FSC-keurmerk. De tekst op hout wordt geprint met hoog kwaliteit UV-inkt. Speciale kenmerken van UV-inkt is dat het kleurvast is en zeer goed tegen invloeden van buitenaf kan.

Wij helpen je natuurlijk graag!
Wellicht staat je tekst op hout zelfs al op onze website, kijk hiervoor even goed rond of gebruik onze zoek-functie. Staat de tekst er niet, neem dan even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder op deze website of via WhatsApp.

Neem contact met ons op

Probeer het eerst eens via WhatsApp, hier reageren wij het snelst op:
Stel jouw vraag via WhatsApp
  Contactgegevens

  Tekstplankjes.nl
  Dotterbloem 9
  1716 VN Opmeer

  KvK-nummer: 63670577
  Btw-identificatienummer: NL187830964B02

  Tel. & Whatsapp: +31(0)226 754467
  E-mail: [email protected]

  Let op: Telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar. Neem daarom het liefst contact op via whatsapp of e-mail.

  Dotterbloem 9, 1716 VN, Opmeer

  Maandag t/m vrijdag | 8:30 – 17:30
  Andere tijden mogelijk op afspraak