Dotterbloem 9, 1716 VN, Opmeer

Maandag t/m vrijdag | 8:30 – 17:30
Andere tijden mogelijk op afspraak

Veel gestelde vragen

Kunnen wij jouw vraag hier onder al beantwoorden?

Wat is de levertijd van (eigen) tekst op hout?

Wij zullen je tekst op hout altijd binnen 3 werkdagen versturen. Je hoeft dus geen week te wachten, maar hebt het tekstplankje snel in huis!
Heb je de tekst op hout op een speciale dag al nodig? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder in de website of WhatsApp om te zien wat we voor je kunnen doen.

Ik heb een ander formaat hout nodig, kan dat?

Hier proberen wij zo flexibel mogelijk in te zijn. Om de levertijd kort te kunnen houden hebben we een klein maar mooi assortiment. Maar voor andere maten kun je altijd even contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat we voornamelijk gebruik maken van steigerhout en hierdoor aan een hoogte van 18 centimeter vast zitten. In de toekomst zullen we ons assortiment zeker uitbreiden!

Is mijn bestelling doorgekomen?

Wij verzenden altijd een bestelbevestiging via de e-mail.
Controleer daarom eerst je spam-box, misschien dat de e-mail daar in terecht is gekomen.
Je kunt ook inloggen in je account als je die hebt. Daar vind je een bestel-historie en staat je bestelling tussen als hij is doorgekomen. Staat hij er niet, neem dan even contact met ons op en wij kijken het even voor je na.

Ik heb een leuke afbeelding gezien op internet en wil deze graag op hout zetten, is dit mogelijk?

Misschien wel! Neem even contact met ons op en wij bekijken of de afbeelding geschikt is om op hout te plaatsen. Binnenkort zullen alle afbeeldingen mogelijk zijn! Hierbij is het wel belangrijk dat de afbeelding van goede kwaliteit zijn.

Welke materialen gebruiken jullie voor de tekst op hout?

Wij gebruiken alleen (steiger)hout met het FSC-keurmerk. De tekst op hout wordt gesneden uit hoogwaardig kwaliteit vinyl welke ook voor het beplakken van auto’s wordt gebruikt. Hierdoor blijft de tekst minimaal 5 jaar zijn kleur behouden, ook buiten in de zon! Ook zal het niet loslaten waardoor je jaren lang kunt genieten van je eigen tekst op hout.

Het lukt mij niet om zelf een leuke tekst op hout te ontwerpen, kunnen jullie mij helpen?

Wij helpen je natuurlijk graag!
Wellicht staat je tekst op hout zelfs al op onze website, kijk hiervoor even goed rond of gebruik onze zoek-functie. Staat de tekst er niet, neem dan even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder op deze website of via WhatsApp.

Contactgegevens

Tekstplankjes.nl
Dotterbloem 9
1716 VN Opmeer

KvK-nummer: 63670577
Btw-identificatienummer: NL187830964B02

Tel. 0226 754467
E-mail: info@tekstplankjes.nl

Neem contact met ons op

Probeer het eerst via live chat:
Stel jouw vraag, start een live chat