Kunnen wij jouw vraag hier onder al beantwoorden?

Ik wil geen touw als ophangsysteem in mijn tekstplankje, komen er dan wel gaten in het hout?
Wanneer je er voor kiest om geen touw te nemen als ophangsysteem voor jouw tekst op hout zullen wij uiteraard ook niet de gaten boren in het hout.
Wat is de levertijd van (eigen) tekst op hout?
Wij zullen je tekstplankje altijd verzenden op de aangegeven datum. Heb je de tekst op hout op een speciale dag al nodig? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder in de website of WhatsApp om te zien wat we voor je kunnen doen.
Ik heb een ander formaat hout nodig, kan dat?
Wij hebben bewust een klein maar mooi assortiment. Hier willen wij ons ook aan houden. Alle tekstplankjes die je dus kunt krijgen staan op onze website.
Is mijn bestelling doorgekomen?
Wij verzenden altijd een bestelbevestiging via de e-mail. Controleer daarom eerst je spam-box, misschien dat de e-mail daar in terecht is gekomen. Je kunt ook inloggen in je account als je die hebt. Daar vind je een bestel-historie en staat je bestelling tussen als hij is doorgekomen. Staat hij er niet, neem dan even contact met ons op en wij kijken het even voor je na.
Ik heb een leuke afbeelding gezien op internet en wil deze graag op hout zetten, is dit mogelijk?
Jazeker! Wij printen ook gewoon foto's op onze tekstplankjes. Let er wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de foto's.
Welke materialen gebruiken jullie voor de tekst op hout?
Wij gebruiken alleen (steiger)hout met het FSC-keurmerk. De tekst op hout wordt geprint met hoog kwaliteit UV-inkt. Speciale kenmerken van UV-inkt is dat het kleurvast is en zeer goed tegen invloeden van buitenaf kan.
Het lukt mij niet om zelf een leuke tekst op hout te ontwerpen, kunnen jullie mij helpen?
Wij helpen je natuurlijk graag! Wellicht staat je tekst op hout zelfs al op onze website, kijk hiervoor even goed rond of gebruik onze zoek-functie. Staat de tekst er niet, neem dan even contact met ons op via het contactformulier, de chat-functie rechtsonder op deze website of via WhatsApp.

Neem contact met ons op

Probeer het eerst eens via WhatsApp, hier reageren wij het snelst op:
Stel jouw vraag via WhatsApp
  Contactgegevens

  Tekstplankjes.nl
  Dotterbloem 9
  1716 VN Opmeer

  KvK-nummer: 63670577
  Btw-identificatienummer: NL187830964B02

  Tel. & Whatsapp: +31(0)226 754467
  E-mail: [email protected]

  Let op: Telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar. Neem daarom het liefst contact op via whatsapp of e-mail.