klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 15 resultaten

Bedankt je collega, vriend, vriendin of familielid met een leuke tekst op hout

Wil jij iemand bedanken? Zoek niet langer, geef een persoonlijke tekst op hout cadeau! Wij hebben mooie teksten op hout gezet om jou persoonlijke boodschap cadeau te geven. En wie waardeert een persoonlijke boodschap nou niet als bedankje!

 16,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

Meer info
 16,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste schoonheidssalon. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de schoonheidssalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

Meer info
 16,95

Personaliseer dit leuke cadeau voor in de nagelstudio door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen! Uniek, origineel en persoonlijk cadeau.

Meer info
 16,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

Meer info
 16,95

Een persoonlijk bedankje voor de juf wat prachtig in de klas kan hangen. Dat is deze tekst op hout, en hier zal de juf zeker blij mee zijn!

Meer info
 16,95

Speciaal om de leidsters op het kinderdagverblijf in het zonnetje te zetten hebben wij deze mooie tekst op hout gemaakt.

Opties selecteren
 16,95

Om die fijne vrijwilliger te bedanken wanneer deze bijvoorbeeld stopt of al 10 jaar vrijwilliger is, hebben wij dit gepersonaliseerd cadeau inclusief naam.

Meer info
 16,95

Bedank jouw of jullie juf/meester met dit te personaliseren cadeau. Voeg de naam van de juf of meester toe en schrijf onderaan nog iets persoonlijks.

Meer info
 16,95

In moeilijke tijden staan de echte helden op. Jij kunt jouw waardering tonen door dit tekstplankje aan één van die zorgmedewerkers cadeau te geven.

Opties selecteren
 14,95

Speciaal voor jouw/jullie beste bonuspapa hebben wij dit originele cadeau gemaakt.

Opties selecteren
 16,95

Als je op zoek bent naar een uniek afscheidscadeau voor het kinderdagverblijf of een origineel cadeau voor de dag van de leidsters zit je hier goed.

Opties selecteren
 14,95

Je hebt zojuist een origineel (afscheids)cadeau voor de gastouder of onthaalmoeder van jouw kind(eren) gevonden. Gepersonaliseerd met de naam van de gastouder op het hout.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau of bedankje voor vrijwilligers ben jij verzekerd van een origineel cadeau voor de vrijwilliger die voor iedereen klaar staat.

Meer info
 16,95

Wil jij iemand ontzettend graag bedanken voor de steun die hij of zij jou heeft gegeven?

Opties selecteren
 16,95

Een origineel cadeau voor die échte vriend(in) met een persoonlijk tintje. Deze tekst op hout kan je afsluiten met een persoonlijke zin welke je helemaal zelf invult.

Meer info
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4311 reviews.
Verified by MonsterInsights