klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 10 resultaten

Bedankt je collega, vriend, vriendin of familielid met een leuke tekst op hout

Wil jij iemand bedanken? Zoek niet langer, geef een persoonlijke tekst op hout cadeau! Wij hebben mooie teksten op hout gezet om jou persoonlijke boodschap cadeau te geven. En wie waardeert een persoonlijke boodschap nou niet als bedankje!

 14,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

Opties selecteren
 14,95

Je collega gaat weg en jij zoekt namens jou en je andere collega's een mooi cadeau? Bekijk dan vooral deze originele en persoonlijke tekst op hout!

Meer info
 14,95

Een persoonlijk bedankje voor de juf wat prachtig in de klas kan hangen. Dat is deze tekst op hout, en hier zal de juf zeker blij mee zijn!

Meer info
 14,95

Speciaal om de leidsters op het kinderdagverblijf in het zonnetje te zetten hebben wij deze mooie tekst op hout gemaakt.

Opties selecteren
 14,95

In moeilijke tijden staan de echte helden op. Jij kunt jouw waardering tonen door dit tekstplankje aan één van die zorgmedewerkers cadeau te geven.

Opties selecteren
 12,95

Speciaal voor jouw/jullie beste bonuspapa hebben wij dit originele cadeau gemaakt.

Opties selecteren
 14,95

Als je op zoek bent naar een uniek afscheidscadeau voor het kinderdagverblijf of een origineel cadeau voor de dag van de leidsters zit je hier goed.

Opties selecteren
 12,95

Je hebt zojuist een origineel (afscheids)cadeau voor de gastouder of onthaalmoeder van jouw kind(eren) gevonden. Gepersonaliseerd met de naam van de gastouder op het hout.

Meer info
 14,95

Wil jij iemand ontzettend graag bedanken voor de steun die hij of zij jou heeft gegeven?

Opties selecteren
 14,95

Een origineel cadeau voor die échte vriend(in) met een persoonlijk tintje. Deze tekst op hout kan je afsluiten met een persoonlijke zin welke je helemaal zelf invult.

Meer info
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3995 reviews.