Wat begon als een hobby…

Geïnspireerd door alle mooie tekstborden in de tuincentra zijn wij zelf onze tekst op hout gaan maken. Dit is gegroeid tot waar wij nu staan. Wij leveren inmiddels met professionele middelen een betere kwaliteit tekst op hout en zijn nog altijd met veel plezier bezig onze producten te verbeteren.

Wie zijn wij

Wij zijn Yorick & Alice Oude Groen. Tekstplankjes.nl is ontstaan in 2014. We helpen graag met het maken van jouw persoonlijke boodschap op hout, een mooie herinnering of gewoon een leuk origineel en uniek cadeau. Vanuit onze passie voor tekst op hout ontstaan unieke producten welke je nergens anders vindt.

Hoe maken wij de tekst op hout

Wij maken in ieder geval géén gebruik van grote fabriekoplages. We maken de teksten op hout allemaal zelf. De planken schuren, zagen en beitsen we voordat de tekst op hout gezet wordt. Een leuke hobby die we graag met jou delen. Ieder tekstplankje is dus echt origineel handwerk. Speciale wensen? Wij denken graag met je mee!

Tekst op hout

Wij leveren unieke en ambachtelijke tekst op hout. Al onze tekstborden worden met zorg en met de hand gemaakt. Dit alles van de beste kwaliteit hout. Tekst op hout is hét meest originele cadeau van het moment. Kort samengevat komt dit op het volgende neer:

Voordelen tekstplankjes.nl Wij gebruiken alleen kwaliteit hout
Voordelen tekstplankjes.nl Ambachtelijk gemaakt 
Voordelen tekstplankjes.nl Extra lang plezier van onze tekstplankjes  

Je eigen tekst op hout

Het mooiste om cadeau te krijgen is jouw persoonlijke boodschap op hout. Je eigen tekst op hout maak je zeer gemakkelijk met onze handige online ontwerp-tool. En binnen 3 werkdagen heb je jouw unieke cadeau al in huis! En kom je er niet uit? Wij helpen je graag.

Voordelen tekstplankjes.nl Uniek en origineel cadeau
Voordelen tekstplankjes.nl Je eigen tekst op hout in je huis of tuin
Voordelen tekstplankjes.nl Wij denken met je mee

Je foto op hout

Je foto op hout is ook mogelijk! Via ons online ontwerptool is het mogelijk om je eigen foto op hout te zetten. Een foto op hout is mooi voor aan jouw muur, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan je eigen familie, een verjaadagscadeau of huwelijkscadeau.

Voordelen tekstplankjes.nl Je leukste foto op hout aan je muur
Voordelen tekstplankjes.nl Super persoonlijk cadeau, altijd goed!
Voordelen tekstplankjes.nl Binnen 3 werkdagen geleverd 

Leuk voor jezelf en origineel om cadeau te geven

Uiteraard Kun je de teksten op hout voor jezelf kopen maar niets is minder leuk dan cadeautjes geven. Ook onze tekstborden of foto’s op hout zijn leuk om cadeau te geven. Is er iemand jarig, speel je zelf even voor Sinterklaas, is het gewoon grappig bedoeld of gewoon omdat je van iemand houdt? Voor elke gelegenheid en moment hebben wij wel een leuke tekst. En anders zet je toch gewoon je eigen tekst op hout! Wanneer je speciale wensen hebt, bespreken we graag de mogelijkheden. Kijk vooral even rond en vergeet niet een leuk cadeau te bestellen voor je familie, vriend, vriendin of wie dan ook! En mocht je twijfelen, neem even contact met ons op en wij helpen je graag.