klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 17 resultaten

Je vader is misschien stoer maar nooit te stoer om een verrassend mooie tekst op hout cadeau te krijgen. Vertel hem op 1 tekstplankje dat je trots op hem bent en heel veel van hem houdt. Ook jouw stoere vader zal dan de tranen in zijn ogen krijgen op vaderdag.

 21,95

Zet jouw belangrijke data vast op hout. Ook leuk om als huwelijkscadeau te geven en zelfs volledig aanpasbaar voor een echt persoonlijk cadeau!

 22,50

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

 21,95

Je opa & oma of de opa & oma van je kinderen staan altijd voor hun kleinkinderen klaar en geven meer liefde dan je ooit van iemand mag verwachten. Geef deze mooie tekst op hout cadeau aan je opa & oma.

 21,95

Deze tekst op hout huisregels is net even iets anders dan alle andere. Als je wilt zetten wij op de plaatst van de stipjes de naam/namen van je opa & oma zodat dit echt een persoonlijk cadeau is.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je opa.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je wél verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je vader.

 21,95

Met dit tekstplankje ben je verzekerd van een uniek en zeer gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je vader, nu ook gepersonaliseerd!

 21,95

Op zoek naar een cadeau voor een man? Geef hem zijn eigen man cave! De regels van de man cave zijn simpel maar duidelijk.

 21,95

Ben jij of ken jij iemand die altijd Darts kijkt op tv? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau.Een origineel cadeau welk bij iedere darts liefhebber in huis hoort te hangen.

 21,95

Op zoek naar een leuk cadeau of voor iets leuks in je eigen huis? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk zeker warm ontvangen zal worden.

 21,95

Jij hebt zojuist een origineel cadeau voor jouw vader gevonden. Personaliseerbaar door de onderste zin zelf in te vullen voor een uniek (vaderdag)cadeau.

 22,50

Een prachtige tekst op hout voor de leuke vader. Niet alleen tijdens vaderdag, maar het hele jaar door.

 19,95

Speciaal voor jouw/jullie beste bonuspapa hebben wij dit originele cadeau gemaakt.

 22,50

Hoe goed kan je jouw familie met een aantal woorden samenvatting? Wij hebben dat voor jou gedaan met deze unieke tekst op hout.

 21,95

Geef dit mooie tekstbordje cadeau aan je opa & oma of de opa & oma van je kinderen, wij weten zeker dat dit originele cadeau een mooi plekje in hun huis krijgt.

 21,95

Jij hebt zojuist een origineel cadeau voor jouw vader gevonden. Personaliseer dit tekstbordje en jij hebt een uniek (vaderdag)cadeau

 22,50

Wie is voor ieder kind zijn/haar grote held? Papa natuurlijk! Alle papa's vinden het leuk om deze tekst op hout cadeau te krijgen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.