klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 72 resultaten wordt getoond

 21,95

Op zoek naar een origineel cadeau voor twee mannen of twee vrouwen? Kies dan voor deze mooie tekst op hout.

 22,50

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 22,50

Geef het cadeau aan je moeder of zet hem in je eigen huis. In ieder geval vertelt deze tekst op hout natuurlijk helemaal de waarheid.

 21,95

Zet jouw belangrijke data vast op hout. Ook leuk om als huwelijkscadeau te geven en zelfs volledig aanpasbaar voor een echt persoonlijk cadeau!

 22,50

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

 22,50

De belangrijkste persoon in je leven bedank je niet met dure cadeaus. Je moeder bedank je door je liefde te tonen.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je oma.

 21,95

Je opa & oma of de opa & oma van je kinderen staan altijd voor hun kleinkinderen klaar en geven meer liefde dan je ooit van iemand mag verwachten. Geef deze mooie tekst op hout cadeau aan je opa & oma.

 21,95

Ken jij die wijndrinker die de fles leeg heeft voordat hij/zij het weet? Dan is deze tekst op hout het ideale cadeau voor hem/haar.

 22,50

Laat merken dat jij of je moeder niet altijd serieus wilt zijn maar ook gewoon lol wilt hebben in het leven!

 21,95

Deze tekst op hout huisregels is net even iets anders dan alle andere. Als je wilt zetten wij op de plaatst van de stipjes de naam/namen van je opa & oma zodat dit echt een persoonlijk cadeau is.

 21,95

Gaat je zoon of dochter misschien uit huis, gaat je zoon of dochter trouwen, gewoon spontaan of wat voor gelegenheid ook? Dit gepersonaliseerd cadeau voor je zoon of dochter zal altijd in de smaak vallen.

 21,95

Deze goede voornemens zijn het hele jaar van toepassen, maar de grote vraag is: Ben jij geschikt of ongeschikt?

 21,95

Een origineel cadeau voor je vriend(in) of familie. Deze tekst op hout is een prachtig tekstbord welk in ieder huis zou moeten schitteren aan de muur.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je moeder.

 21,95

Met dit tekstplankje ben je verzekerd van een uniek gepersonaliseerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je mama waar ze zeker blij van wordt!

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je oma.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je zeker verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je opa.

 21,95

Met deze tekst op hout ben je wél verzekerd van een uniek en zeker gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je vader.

 21,95

Met dit tekstplankje ben je verzekerd van een uniek en zeer gewaardeerd verjaardagscadeau of vaderdag cadeau voor je vader, nu ook gepersonaliseerd!

 22,50

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 21,95

Geniet van het leven en doe dit iedere dag. Dat herinnert dit tekstplankje iedere keer weer even als je er naar kijkt.

 22,50

Als ik weet wat liefde is, komt het door jou. Dit is de letterlijke vertaling van deze bijna slijmerige, maar altijd goed scorende tekst op hout.

 21,95

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je vriend of vriendin, man of vrouw? Dan is dit gepersonaliseerd tekstplankje zeker wat jij zoekt!

 21,95

Ben jij op zoek naar een leuk én vooral origineel cadeau voor je vriendin of cadeau voor je vrouw? Dan heb je deze nu gevonden.

 21,95

Op zoek naar een cadeau voor een man? Geef hem zijn eigen man cave! De regels van de man cave zijn simpel maar duidelijk.

 22,50

Wanneer dit plankje in je woonkamer, eetkamer, keuken of bij je voordeur hangt wordt iedereen zich bewust hoe goed ze het thuis hebben.

 21,95

Herken jij de muziek op dit originele cadeau?

 19,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 21,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 19,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

 21,95

Ben jij of ken jij iemand die altijd Darts kijkt op tv? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau.Een origineel cadeau welk bij iedere darts liefhebber in huis hoort te hangen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.