Persoonlijke servicepersoonlijke service

uniek & origineel cadeauuniek & origineel

Levering binnen 3 werkdagenbinnen 3 werkdagen

je bent altijd tevredentevreden klanten

Alle 6 resultaten

Geen leuke momenten, maar wel momenten die je altijd bij zullen blijven. Daarom past een mooie herinnering aan de overleden persoon in de vorm van een persoonlijke boodschap op hout prachtig bij dit moment. Of wellicht zoek je een mooie tekst op hout om de nabestaanden een hart onder de riem te steken. Wij helpen je hier graag bij. Daarom zullen we bij overlijden de bestelling altijd voorrang geven en streven er naar dat de tekst op hout op tijd voor het afscheid ontvangen is.

 17,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 17,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 17,50

Met deze tekst op hout aan je muur zie je elke dag opnieuw dat je nu moet genieten van het leven. Niet morgen, maar vandaag!

 17,50

Deze tekst op hout waakt ervoor dat jij jezelf zorgen blijft maken waardoor iets kleins opeens een groot probleem kan worden.

 23,95

Zet je liefde op hout, ontwerp je eigen tekst op een houten hart wit, uniek én een origineel cadeau!

Start met ontwerpen

 17,50

Herken jij jezelf in deze tekst? Je leert jezelf kennen in moeilijke tijden, laat deze mooie tekst op hout benadrukken dat je sterker bent dan je ooit had gedacht. Niet in spiermassa, maar in mentaal opzicht! Tekst op hout: You never know how strong you are, Until being strong is the only choice you have. […]

WhatsApp +31 6 422 422 78

De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 109 reviews.