Persoonlijke servicepersoonlijke service

uniek & origineel cadeauuniek & origineel

Levering binnen 3 werkdagenbinnen 3 werkdagen

je bent altijd tevredentevreden klanten

Alle 4 resultaten

Geen leuke momenten, maar wel momenten die je altijd bij zullen blijven. Daarom past een mooie herinnering aan de overleden persoon in de vorm van een persoonlijke boodschap op hout prachtig bij dit moment. Of wellicht zoek je een mooie tekst op hout om de nabestaanden een hart onder de riem te steken. Wij helpen je hier graag bij. Daarom zullen we bij overlijden de bestelling altijd voorrang geven en streven er naar dat de tekst op hout op tijd voor het afscheid ontvangen is.

 14,95

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 17,50

Alle kleine beetjes helpen als iemand het moeilijk heeft. En hoe kan je beter zeggen dat je er voor iemand bent, dan deze tekst op hout?

 14,95

Wil jij iemand ontzettend graag bedanken voor de steun die hij of zij jou heeft gegeven?

 14,95

Herken jij jezelf in deze tekst? Je leert jezelf kennen in moeilijke tijden, laat deze mooie tekst op hout benadrukken dat je sterker bent dan je ooit had gedacht. Niet in spiermassa, maar in mentaal opzicht! Tekst op hout: You never know how strong you are, Until being strong is the only choice you have. [...]

WhatsApp +31 6 422 422 78

De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 482 reviews.

Vanwege de enorme drukte redden wij het op dit moment niet om aan onze beloofde levertijd te voldoen. Wij vragen hier jouw begrip voor. Je tekstplankje zal enige werkdagen later komen. Mocht je spoed hebben, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.