klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 5 resultaten

Maak een mooie herinnering op hout, een persoonlijk cadeau bij overlijden

Bij het moment dat je altijd bij zal blijven past een mooie herinnering aan de overleden persoon in de vorm van een persoonlijke boodschap op hout. Of wellicht zoek je een mooie tekst op hout om de nabestaanden een hart onder de riem te steken. Wij helpen je hier graag bij. Daarom zullen we bij overlijden de bestelling altijd voorrang geven en zorgen er voor dat de tekst op hout op tijd voor het afscheid ontvangen is. Wil je een nog persoonlijker tekstplankje geven? Ontwerp dan je eigen tekstplankje via eigen tekst op hout.

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 21,95

Dit tekstbord zal bij iedereen goed in huis passen, ook al ben je eens een dierbare verloren...

 21,95

Alle kleine beetjes helpen als iemand het moeilijk heeft. En hoe kan je beter zeggen dat je er voor iemand bent, dan deze tekst op hout?

 21,95

Een speciaal tekstbord voor een speciaal iemand. Helaas is hij/zij niet meer onder ons maar met deze tekst op hout wordt er evengoed aan hem/haar gedacht.

 22,50

Herken jij jezelf in deze tekst? Je leert jezelf kennen in moeilijke tijden, laat deze mooie tekst op hout benadrukken dat je sterker bent dan je ooit had gedacht. Niet in spiermassa, maar in mentaal opzicht! Tekst op hout: You never know how strong you are, Until being strong is the only choice you have. [...]

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.