klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 8 resultaten

Een goede vriendschap is je veel waard. Hieronder staan originele cadeaus met onder andere lieve teksten op hout voor en over vrienden. Het leukst is om deze tekst op hout cadeau te geven aan je beste vriend(in) maar ze zullen ook zeker mooi aan je eigen muur hangen.

 16,95

Met dit tekstplankje kun je zeker bij haar/hem op verjaardag komen. Vul in welke naam op dit tekstplankje moet komen te staan!

Meer info
 16,95

Een origineel cadeau voor je beste vriend of vriendin.

Opties selecteren
 16,95

Woon je in een dorp en heb je net nieuwe buren? Geef dan dit gepersonaliseerd cadeau om hen/hem/haar welkom te heten in het mooie dorp!

Meer info
 16,95

Op zoek naar een cadeau voor een man? Geef hem zijn eigen man cave! De regels van de man cave zijn simpel maar duidelijk.

Opties selecteren
 16,95

Vriendschap is belangrijk. Geef daarom deze tekst op hout cadeau aan je beste vriend of vriendin om jullie goede vriendschap te benadrukken!

Opties selecteren
 16,90

Op zoek naar een origineel cadeau voor je beste vriendin of vriend? Wanneer jullie vriendschap is zoals deze tekst op hout heb je dat verjaardagscadeau nu zeker gevonden!

Opties selecteren
 16,95

Een origineel cadeau voor die échte vriend(in) met een persoonlijk tintje. Deze tekst op hout kan je afsluiten met een persoonlijke zin welke je helemaal zelf invult.

Meer info
 16,95

Op zoek naar een leuk cadeau voor je beste vriend of vriendin? Met deze tekst op hout maak je direct duidelijk wat jullie vriendschap voor jou betekent.

Opties selecteren
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4253 reviews.
Verified by MonsterInsights