klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 12 resultaten

Een origineel en persoonlijk sinterklaascadeau vind je hier

Op zoek naar een origineel sinterklaascadeau? Geef een cadeau vanuit je hart! Hier hebben wij enkele unieke teksten op hout welke zeer van toepassing zijn op het mooie Sinterklaasfeest. Vindt je hier niet jouw tekst op hout, zet dan je eigen tekst op hout! Zeer persoonlijk, uniek en origineel.

 22,50

Wanneer dit plankje in je woonkamer, eetkamer, keuken of bij je voordeur hangt wordt iedereen zich bewust hoe goed ze het thuis hebben.

 19,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 21,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

 19,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

 21,95

Iedere familie met puberende kinderen herkent zich in deze tekst op hout. Geheel te personaliseren door de achternaam om het tekstplankje te zetten.

 21,95

Vaders met een vrouw en dochter zullen deze tekst helemaal begrijpen. Uiteraard gaat deze originele tekst op hout over moeder en dochter(s).

 21,95

Op zoek naar een leuk cadeau of voor iets leuks in je eigen huis? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk zeker warm ontvangen zal worden.

 21,95

Een origineel sinterklaascadeau voor de kerst. Anders kunnen wij dit tekstbord niet noemen.

 21,95

Een origineel sinterklaascadeau voor degenen die niet wat minder van kerst houden.

 22,50

Hoe goed kan je jouw familie met een aantal woorden samenvatting? Wij hebben dat voor jou gedaan met deze unieke tekst op hout.

 22,50

Iedereen kent de zin "Vol verwachting klopt ons hart" wel. Deze tekst op hout geeft sfeer in je huis voor het Sinterklaasfeest.

 22,50

Versier je huis met dit leuke Sinterklaas plankje. Deze tekst op hout verwelkomt Sinterklaas en zijn Pieten.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.