klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Gepersonaliseerd cadeau speciaal voor brandweermannen en brandweervrouwen

De helden van de brandweer verdienen een mooi cadeau. Trots zijn de brandweermannen en brandweervrouwen op hun beroep of vrijwillige werkzaamheden. Daarom zal een gepersonaliseerd cadeau voor de brandweerman of brandweervrouw zeker een mooi plekje in huis krijgen.

Speciaal voor de brandweerman of brandweervrouw hebben wij 2 tekstplankjes ontworpen. Bij het eerste tekstplankje, dat je hieronder ziet, kun je de naam van de brandweerman of brandweervrouw toevoegen waardoor jij gegarandeerd bent van een origineel en persoonlijk cadeau voor de brandweerman of brandweervrouw.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor brandweermannen heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

 21,95

Een origineel cadeau voor een brandweerman of brandweervrouw wie natuurlijk wel samenwoont met zijn/haar liefde. Binnen 3 werkdagen in huis!

5 Tips voor een origineel sinterklaascadeau

Ieder jaar komt hij weer in ons land, Sinterklaas. En ieder jaar heb jij waarschijnlijk weer dezelfde soort cadeaus in huis gehaald. Daarom hebben wij hier 5 tips om een echt origineel cadeau in huis te halen.

Tip 1: Begin op tijd met het zoeken naar een origineel sinterklaascadeau

Om paniekaankopen te voorkomen kun je het best op tijd beginnen met het zoeken naar een origineel sinterklaascadeau. Zo heb je alle tijd om alle opties te overwegen én zit je ook niet in de stress of je sinterklaascadeau wel op tijd binnenkomt.

Tip 2: Geef een persoonlijk sinterklaascadeau

Met een persoonlijk sinterklaascadeau zal de ontvanger altijd blij zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tekstplankje dat bij zijn/haar beroep past of bij een tekstplankje dat bij hem/haar persoonlijk heel goed past. Het meest persoonlijke sinterklaascadeau is natuurlijk een eigen tekstplankje ontwerpen met daarop jouw tekst voor hem of haar.

Tip 3: Pak je sinterklaascadeau mooi in

Het plezier van een sinterklaascadeau te openen is al de helft van de waardering die iemand op dat moment heeft. Wanneer het sinterklaascadeau mooi is ingepakt laat je zien dat je aandacht aan het sinterklaascadeau hebt gegeven. 

Tip 4: Maak een kort gedichtje bij je sinterklaascadeau

Sinterklaas is natuurlijk van de gedichtjes, maak er daarom een kort maar persoonlijk gedichtje bij jouw sinterklaascadeau. Hierin kun je vermelden hoe bijzonder de ontvanger is of je kunt hem/haar bijvoorbeeld sterkte wensen in een moeilijke tijd. 

Tip 5: Geniet op Sinterklaasavond van elkaar!

Dit is de belangrijkste tip om jouw sinterklaascadeau origineel te maken. Wat je ook hebt, wanneer je er samen een leuke sinterklaasavond van maakt weet je zeker dat de ontvanger blij is met jouw sinterklaascadeau(s).

Gepersonaliseerde cadeaus voor je moeder waar zij erg blij van wordt

Ben jij op zoek naar een leuk, mooi én persoonlijk cadeau voor je moeder? Wij hebben voor jou dé tip waar jouw mama echt blij van wordt.

Moeders zijn altijd trots op hun kinderen. Hoe oud je mama of jij zelf ook bent, een persoonlijk cadeau doet het altijd goed bij haar. Maar wat geef je nou als persoonlijk cadeau aan je moeder? 

Geef je moeder een gepersonaliseerd cadeau

Op een gepersonaliseerd cadeau voor je moeder kun jij je eigen persoonlijke boodschap, bijvoorbeeld je eigen naam of namen, toevoegen. Wij hebben diverse tekstplankjes op onze website staan waarbij jij jouw eigen boodschap kunt toevoegen voor je mama.

Wij hebben zelfs een origineel cadeau voor jouw schoonmoeder!

Wat misschien nog lastiger is, is een origineel cadeau voor je schoonmoeder te vinden. Wij hebben er wel één voor je waar ze zeker blij van gaat worden! 

Bekijk onze selectie cadeaus voor je (schoon)moeder

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van onze gepersonaliseerde cadeaus voor je moeder en hebben we ook direct het tekstplankje voor je schoonmoeder gemaakt.

 21,95

Met dit tekstplankje ben je verzekerd van een uniek gepersonaliseerd verjaardagscadeau of moederdag cadeau voor je mama waar ze zeker blij van wordt!

 21,95

Verras je moeder met een originele tekst op hout. Waarschijnlijk is deze tekst op hout zeer herkenbaar voor jou en daarom hét cadeau voor jouw moeder!

 21,95

Verras je schoonmoeder met een originele tekst op hout. Dit tekstplankje zal iedere schoonmoeder met open armen ontvangen.

Wat geef jij je jubilerende collega/werknemer cadeau?

Een jubilerende werknemer of collega verdient natuurlijk een persoonlijk cadeau. En wij hebben precies het cadeau waar jij naar op zoek bent!

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Speciaal voor jubilarissen hebben wij een speciaal Tekstplankje ontworpen. We kunnen hier een lang verhaal schrijven over waar je wel allemaal niet aan moet denken bij een werknemer of collega die 5 jaar, 10 jaar, 25 jaar of zelfs 40 jaar in dienst is. Maar we kunnen het ook gewoon laten zien. Hieronder staan een aantal van onze Tekstplankjes waarop je de naam van het bedrijf én de naam van de jubilerende collega op gezet kan worden zodat je gegarandeerd bent van een uniek en persoonlijk cadeau voor je werknemer.

 21,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Is jouw collega of werknemer 5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

12,5 Jaar in dienst! Zulke trouwe werknemers of collega's geef je graag een persoonlijk cadeau. Daarom hebben wij dit unieke tekstplankje voor jou ontworpen.

Wij maken jouw kerstpakket nog persoonlijker

Waarschijnlijk ben je er al mee bezig, het samenstellen van een kerstpakket voor jouw personeel. Mocht je dit helemaal zelf doen hebben wij dé tip om je kerstpakket nog persoonlijker te maken.

Maar hoe maak je jouw kerstpakketten persoonlijk?

Simpel, voeg een gepersonaliseerd tekstplankje toe. Al onze tekstplankjes zijn te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo op de tekstplankjes. Maar ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap voor iedere werknemer of relatie toe te voegen op de tekstplankjes.

Profiteer van een mooie korting

Wanneer je een grotere bestelling doet kunnen wij een mooie korting aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via whatsapp of ons contactformulier. Dan maken wij voor jou een persoonlijke kortingscode aan.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Mocht je nog vragen hebben of graag willen weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem dan ook contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Dé tip voor een speciaal huwelijkscadeau

De dag van je leven verdient een speciaal persoonlijk huwelijkscadeau. Maar wat geef je dan als huwelijkscadeau? Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij dé tip voor jou om met een uniek gepersonaliseerd huwelijkscadeau aan te komen.

Op je huwelijksdag maak je mooie herinneringen. Maar wat is nou het ideale huwelijkscadeau? Om deze herinneringen echt kracht bij te zetten hebben wij de tip om met een uniek persoonlijk cadeau aan te komen. 

Onze tip: geef een tekstplankje cadeau.

Wij hebben diverse tekstplankjes ontworpen waarop je de namen van het bruidspaar en de huwelijksdatum kunt zetten. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een uniek en persoonlijk huwelijkscadeau welke een steentje bijdraagt aan de mooie herinneringen van deze mooie dag.

Speciaal voor jou hebben wij hieronder een selectie gemaakt van onze tekstplankjes waarmee jij met een persoonlijk huwelijkscadeau aankomt.

 21,95

Zet jouw persoonlijke boodschap voor het mooie bruidspaar op hout. Inclusief hun namen en huwelijksdatum is dit een zeer persoonlijk huwelijkscadeau.

 21,95

Een mooi, origineel en persoonlijk huwelijkscadeau. Deze tekst op hout is zeer persoonlijk doordat jij de namen en trouwdatum zelf kan invullen.

 21,95

Een mooi, origineel en persoonlijk huwelijkscadeau. Deze tekst op hout is zeer persoonlijk doordat jij de namen en trouwdatum zelf kan invullen.

Tip: Een persoonlijk cadeau voor je collega(‘s)

Gaat jouw collega weg of ga je zelf weg bij je huidige werkgever of afdeling en wil je jouw collega(‘s) bedanken? Dan hebben wij hieronder de perfecte tip voor een gepersonaliseerd afscheidscadeau voor je werk!

Een gepersonaliseerd afscheidscadeau voor je collega(‘s)

Afscheid nemen is nooit leuk, maar toch hoort het er bij. Om je collega’s te bedanken voor de tijd die jullie samen hebben gewerkt hebben wij speciaal  twee tekstplankjes ontworpen.

Ons tekstplankje “Bedankt” die je hieronder ziet is echt een persoonlijk tekstplankje waar je nog een boodschap onderaan kunt achterlaten die wij voor jou op dit tekstplankje printen. Denk dan aan “Bedankt voor de mooie jaren, liefs Alice”.  Maar andersom kan ook. Gaat een collega weg, geef hem/haar dan dit cadeau met bijvoorbeeld de tekst “Je collega’s van Tekstplankjes.nl”.

Ons tekstplankje “Op deze werkvloer” is wat algemener waar niet jouw naam, maar de naam van het bedrijf waar je afscheid neemt onderaan het tekstplankje wordt toegevoegd. 

Met beide tekstplankjes ben jij gegarandeerd van een origineel, gepersonaliseerd cadeau voor je collega’s!

 21,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

 19,95

Zoek jij een origineel (afscheids)cadeau voor op je werk? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief bedrijfsnaam!

Geniet van 10% After Summer korting op alle tekstplankjes!

after summer korting tekstplankjes tekstborden gepersonaliseerd

10% korting op al onze tekstplankjes!

Omdat we zo’n mooie zomer hebben gehad geven wij nu 10% korting op al onze tekstplankjes. Gebruik de kortingscode AFTERSUMMER22 (in te vullen bij de waardebon in je winkelwagen) en ontvang 10% korting op je bestelling (m.u.v. de verzendkosten).

Deze korting is geldig t/m 30 september 2022

8 Tips om zelf een mooi ontwerp te maken voor jouw tekstplankje

Iedereen kan een mooi eigen ontwerp maken. Het belangrijkste van jouw ontwerp is dat jij er zelf tevreden en trots op bent.

Een ontwerp maken kan erg ingewikkeld zijn, maar soms is juist een simpel ontwerp mooier. Hieronder geven wij jou 8 tips hoe ook jij tot een mooi ontwerp kan komen waar je trots op mag zijn.

Tip 1: Neem je tijd voor een ontwerp

Een ontwerp maak je niet zomaar. Je moet hier echt wel even de tijd voor nemen. 

Tip 2: Gebruik een computer of laptop

Ons ontwerp-systeem is uiteraard geschikt voor de mobiele telefoon en de tablet. Maar op je telefoon en tablet is het ontwerpen wel net iets lastiger dan op een computer op laptop. Mocht je er op je mobiele telefoon of tablet niet uitkomen raden wij je dus aan om achter een computer of laptop te gaan zitten om zo je eigen ontwerp te maken.

Tip 3: Kies duidelijke kleuren voor je tekst, bij voorbaat zelfs zwart

Zoals je in onze ontwerpen ziet maken wij bijna alleen maar gebruik van zwarte tekst. Dit omdat de kleur zwart goed afsteekt van de houten tekstplankjes en zo altijd goed leesbaar is. Mocht je kleuren willen gebruiken, raden wij felle kleuren aan. Aangezien wij geen wit printen zullen lichte kleuren zoals bijvoorbeeld lichtgeel niet leesbaar zijn op het hout.

Tip 4: Gebruik verschillende lettertypes/groottes in je ontwerp

Door meerdere tekstblokken toe te voegen is het mogelijk om voor deze tekstblokken verschillende lettertypes, lettergroottes en kleuren te maken. Je kunt hierbij denken aan één tekstblok met een titel en één tekstblok als paragraaf. Of je kunt zelfs iedere regel een eigen opmaak meegeven om zo een extra speels tekstplankje te maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort tekst dat je op jouw tekstplankje wilt zetten. Let hierbij wel op dat je er niet een te grote speeltuin van maak waardoor je ontwerp juist weer veel te druk wordt.

Wij gebruiken vaak maximaal 4 lettertypes op één tekstplankje. Hierbij gebruiken wij dan sommige lettertypes meerdere keren. Probeer hier rekening met de symmetrie te houden.

Tip 5: Voeg afbeeldingen toe aan je ontwerp

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Probeer je ontwerp te versterken met een mooie afbeelding wanneer je tekst zich hiervoor leent. Ga dit echter niet overdrijven door heel veel afbeeldingen te gebruiken, hou het ontwerp rustig.

Tip 6: Kijk goed naar de uitlijning van je tekst en afbeeldingen

Uitlijning is zeer belangrijk om een mooi en overzichtelijk tekstplankje te krijgen. Wanneer alles mooie in het midden staat bijvoorbeeld ziet het tekstplankje er een stuk rustiger en vooral professioneler uit dan wanneer het allemaal net niet in het midden staat.

Tip 7: De kunst van het weglaten

Het is voor weinig mensen weggelegd om een heel mooi “vol” tekstplankje te ontwerpen. Daarom raden wij meestal aan om je ontwerp simpel te houden. Wanneer jij denkt dat het mooi is, is het mooi!

Tip 8: Ga achterover zitten en bekijk je ontwerp nog eens wanneer je denkt dat jij klaar bent

Wanneer je denkt dat jij je ontwerp af hebt kun je het beste even achterover gaan zitten en rustig je ontwerp nog eens bekijken. Let hierbij overigens ook meteen op spelfouten, die verbeteren wij namelijk niet! Zie je iets wat je niet mooi vind, verander dat dan en bekijk je ontwerp opnieuw rustig. Wanneer je denkt “Ja, dit is hem” dan ben je echt klaar en kun je trots zijn op wat je net ontworpen hebt!

ontwerp je eigen tekstplankje en maak je eigen origineel gepersonaliseerd cadeau

Wist je dat van ons resthout vogelhuisjes worden gemaakt?

Ons doel is natuurlijk zo duurzaam en zuinig mogelijk te werk te gaan. Ook willen wij alleen maar kwaliteit tekstplankjes leveren. Dit houdt in dat wij vele stukken hout niet gebruiken aangezien hier veel noesten, gaten en andere ongeregeldheden in zitten. Het hout dat overblijft verzamelen wij en gaat naar zorgboerderij Klaverweide in de Wogmeer.

Wij zijn zeer blij dat het hout waar geen tekstplankjes van gemaakt kan worden bij zorgboerderij klaverweide zo nog nuttig gebruikt wordt.
(tekst loopt door onder de afbeelding)

Wie kunnen er terecht bij zorboerderij Klaverweide?

Op zorgboerderij Klaverweide in de Wogmeer bieden ze een zinvolle dagbesteding aan nog thuiswonende ouderen die bijvoorbeeld last hebben van dementie, parkinson, de gevolgen van een herseninfarct of sociaal isolement. Ook ouderen met psycho-geriatrische klachten kunnen bij zorgboerderij Klaverweide terecht voor dagbesteding en dagopvang.

Wat gebeurd er met ons resthout?

Wij zijn zeer blij dat het hout, waar geen tekstplankjes van gemaakt kan worden, bij zorgboerderij klaverweide zeer nuttig gebruikt wordt. De deelnemers maken hier mooie vogelhuisjes, tafeltjes en andere tierelantijntjes van.

Naast het helpen op de boerderij hebben de deelnemers zo een leuk stukje handvaardigheid waar ze zich mee bezig kunnen houden.

Buurman Chris

Hoe dit zo is gekomen komt door onze buurman Chris. Chris komt zelf ook op de boerderij en is naast de bezigheden in de Wogmeer ook thuis zeer actief met hout. Wij hadden daarom al snel zijn aandacht en zeker toen wij een grote kuub-kist voor onze deur kregen waar wij onze resthout in verzamelen.

Al snel kwam Chris dus vragen of dit hout voor de zorgboerderij gebruikt mocht worden. Zo is het gekomen dat Chris nu om de paar weken zelfstandig onze bak met hout leeg komt halen en dit naar zorgboerderij in de Wogmeer brengt.

Wij vonden dit even een leuk weetje die we graag met jou delen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.