Persoonlijke servicepersoonlijke service

uniek & origineel cadeauuniek & origineel

Levering binnen 3 werkdagenbinnen 3 werkdagen

je bent altijd tevredentevreden klanten

WINACTIE – Voor welke wereldreiziger is dit tekstplankje?

Win tekst op hout voor de wereldreiziger

Tag iemand die nu op reis is of binnenkort op reis gaat en misschien sturen wij dit tekstplankje gratis naar hem/haar op, ook al is hij/zij nu aan de andere kant van de wereld! Taggen kan op onze Facebook pagina of bij ons Instagram account.

Wat moet je doen?
– Like onze Facebook of Instagram pagina
– Tag in een reactie op ons social media bericht bericht wie jij dit tekstplankje wilt sturen
– Zet bij deze reactie, waar de reis heen is/gaat, voor hoe lang en waarom je hem/haar dit tekstplankje gunt
– Deel dit bericht
– Wacht af of je gewonnen hebt

Spelregels
– De actie loopt tot en met donderdag 28 juni
– Vrijdag 29 juni maken wij de winnaar bekend op onze social media kanalen
– Je mag meerdere reacties plaatsen en dus meerdere personen taggen, tag per reactie 1 persoon
– Tekstplankjes.nl bepaalt de winnaar, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Pinksterweekend = Tuinfair Midwoud, wij zijn er klaar voor!

De spanning stijgt binnen Tekstplankjes.nl. Komend Pinksterweekend staan wij namelijk met onze eigen kraam op Tuinfair Midwoud en onze printer gaat mee! Het is voor het eerst dat wij op de markt, braderie of fair staan maar zeker niet de laatste. Wij vinden het spannend, maar zien er erg naar uit.

Je eigen tekst op hout, klaar terwijl je wacht
Loop jij al tijden met een mooie tekst in je hoofd of verzin je ter plekke een mooie tekst, wij zetten hem direct voor je op hout! Binnen 10 minuten heb jij van een idee in je hoofd, een mooie tekst op hout. En wij maken niet alleen het ontwerp voor jou, we maken hem samen mét jou!

Een tekentafel voor de kinderen
Voor de kleinste onder ons hebben wij een tekentafel. Hier kunnen ze zelf een mooie tekening maken of een kleurplaat van ons gebruiken. Wanneer deze af is, is het ook nog eens mogelijk om deze mooie tekening op hout te zetten voor bijvoorbeeld vaderdag! Een uniek cadeau natuurlijk om vader, moeder, opa of oma mee te verrassen. Daarnaast hebben wij zoals gezegd onze printer mee. Hierdoor kunnen wij ter plekke jouw favoriete tekst op hout zetten en is deze binnen 10 minuten klaar om mee naar huis te nemen. Uiteraard zullen we ook andere leuke teksten op hout aanbieden in ons gezellige kraampje.

Wij hebben er zin in, en mocht je dus tijd hebben, kom gerust even langs bij Tuinfair Midwoud.

Moederdag: verras je moeder met een persoonlijke boodschap

Moederdag komt er weer aan! Zondag 13 mei is dé uitgesproken dag om je moeder eens uitgebreid in het zonnetje te zetten. Je moeder betekend natuurlijk alles voor je, zo heeft zij jou het leven geschonken, opgevoed en gemaakt tot wat jij nu bent. De rol die jouw moeder nu heeft is verschillend per persoon. Voor de één is haar moeder wellicht haar beste vriendin waarbij ze alles kwijt kan en alles mee doet, voor de ander het grote voorbeeld en precies zoals jij wilt worden.

Jouw moeder heeft je waardering in ieder geval verdient. Waarom zou je dit niet met een mooie persoonlijke boodschap op hout vertellen aan haar? Wij hebben onze moederdagcadeau tekstplankjes voor je klaarstaan maar het meest persoonlijk is je eigen boodschap op hout te zetten. Zoek bij “eigen tekst op hout” het plankje uit dat het best bij jouw moeder past en zet hier jouw eigen tekst op, eventueel aangevuld met een mooie foto van jullie samen.

Met deze persoonlijke boodschap op hout ben je dus verzekerd van een uniek moederdagcadeau.

Moederdagcadeau 2018, uniek & origineel

Zoek & win gratis je eigen tekst op hout

Wil jij gratis je eigen tekst op hout winnen? Wij hebben een aantal eitjes verstopt op onze homepage. Vertel ons hoeveel paaseitjes wij hebben verstopt op onze homepage en jij maakt kans op gratis je eigen tekst op hout.

Je antwoord insturen kan door te reageren op ons Facebook bericht, Instagram bericht of via Snapchat. Uit de juiste inzendingen verloten wij een winnaar en na het Paasweekend maken wij de winnaar al bekend!

Op zoek naar een origineel cadeau? Zet nu de tekening van je kind op hout!

Zet je tekening op houtKinderen zijn oprecht en spreken vanuit hun hart. Ook de tekeningen die ze maken komen voort uit liefde. Soms is het misschien lastig om te zien wat die mooie tekening voorstelt, maar de emotie die een kind er in legt is onbetaalbaar. Voor verschillende gelegenheden laat je jou kind waarschijnlijk een mooie tekening maken. Bijvoorbeeld voor opa & oma omdat ze jarig zijn of voor vaderdag en moederdag. Ook ooms en tantes krijgen regelmatig een mooie tekening op een A4 blaadje van hun lieve neefje of nichtje. Punt is alleen dat zo’n tekening vaak al snel bij het oud papier beland en al die liefde die je kind er in heeft gelegd snel weer vergeten is.

Voor speciale gelegenheden die herinnert mogen worden hebben wij nu de oplossing en direct een zeer uniek & origineel cadeau-idee voor jou! Zet die mooie tekening van je kind op hout. Wij helpen je hier graag mee. Bestel de tekening op hout en wij regelen het voor je.

Zo werkt het

  1. Jouw kind maakt een mooie tekening, gewoon op een wit A4 blaadje
  2. Je plaatst je bestelling van je Tekening op hout
  3. De tekening van je kind stuur je via de post naar ons op
  4. Wij scannen de tekening voor je in
  5. De tekening wordt geprint op hout
  6. Wij sturen de tekening op hout, samen met de originele tekening naar jou op
  7. Jij komt aan met een uniek cadeau
Zet nu je tekening op hout

 

Nieuw: Je eigen tekst op robuust eikenhout

Nieuw eigen tekst op eiken hout

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Een cadeau waar je ook nog je persoonlijke boodschap aan mee kan geven? Wij hebben die nu zeker voor jou!

Met onze robuust eiken tekstplankjes met eigen tekst garanderen wij een uniek cadeau welk je nergens anders kunt krijgen. Via onze handige online ontwerptool ontwerp je heel gemakkelijk en snel jouw eigen tekst op hout. Bestel hem nu en ontvang hem al binnen 3 werkdagen in huis!

Ontwerp je eigen tekst op robuust eikenhout

Levering binnen 3 werkdagen

Vaak krijgen wij de vraag wanneer een besteld tekstplankje binnen zal zijn. Trots kunnen wij je vertellen dat dit binnen 3 werkdagen is! Wij streven er zelfs naar om een besteld tekstplankje de volgende werkdag al te verzenden. Bestel je voor 12:00 uur bestaat de kans dat we al dezelfde dag jouw tekst op hout versturen. Hieronder zie je hoe onze planning in elkaar zit.

Dag 0

Jij ontwerpt je eigen tekst op hout en plaatst de bestelling.
Mocht je voor 12:00 uur bestellen heb je kans dat wij je tekstplankje zelfs al dezelfde dag versturen!

Werkdag 1

Wij printen jouw eigen tekst op hout en versturen deze via DHL Parcel.

Werkdag 2

DHL Parcel levert het tekstplankje bij jou aan, mocht je niet thuis zijn wordt het bij de buren geprobeerd en anders de volgende werkdag. DHL Parcel levert ook op zaterdag.

Werkdag 3

Eventuele extra dag mocht het niet lukken je tekstplankje de eerste werkdag te versturen.

Mocht het door omstandigheden niet lukken jouw eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen te versturen nemen wij hierover contact met je op. Eventuele vertragingen bij DHL Parcel hebben wij verder ook geen invloed op natuurlijk. We stellen dan wel een onderzoek voor je in en proberen te achterhalen wanneer je tekstplankje binnen zal komen. Mocht het pakketje kwijt raken bij DHL Parcel, al gebeurd dat zelden, sturen wij uiteraard kosteloos een nieuw tekstplankje.

Uitzonderingen

Uiteraard zijn er uitzonderingen. Zo vieren wij ook af en toe vakantie of hebben andere activiteiten. Omdat wij man en vrouw zijn is dit ook samen en zijn wij dan niet in staat om tekstplankjes te verzenden. Dit zal dan duidelijk bovenaan onze website vermeld worden. Staat er boven de website geen melding kun je dus uitgaan van bovenstaande planning.

Ook wij vieren Carnaval, je tekstplankje komt even later

Je verwacht het misschien niet, maar ook in Noord Holland wordt er carnaval gevierd. Wij zitten hierbij in de organisatie en zijn daarom vanaf donderdag 8 februari minder goed bereikbaar. Wanneer je vragen hebt kan dat altijd via de e-mail, info@tekstplankjes.nl. Wij zullen tussen het feesten door proberen je e-mail te beantwoorden.

Tekstplankjes kunnen uiteraard gewoon besteld worden!!!
Vanaf donderdag 15 februari 2018 gaan wij weer volop aan de slag om alle tekstplankjes die in deze week zijn besteld te maken en te verzenden.

Voor iedereen die er aan doet, een fijne carnaval!

Alaaf Alaaf Alaaf

Dierbare verloren? Een klein stukje hout kan jou al een beetje troost geven

Ben jij of ken jij iemand die een dierbare is verloren dan zijn er altijd nog mooie herinneringen om aan hem of haar terug te denken. Een goede tekst op hout kan deze herinneringen vastleggen op een originele manier. Zeker als je het combineer met de mooiste foto van de overleden persoon. Een mooie herinnering op hout helpt jou zeker een beetje met het verwerken van het verlies.

Wellicht vind je het alleen lastig om te bepalen wat je nou precies op hout gaat zetten. Daarom helpen wij jou graag beetje met onze tips hieronder.

1: Zet de rouwkaart op hout

Een rouwkaart is het begin van een emotionele maar mooie herinnering. Er zijn meerdere mogelijkheden om de rouwkaart op hout te zetten. Deze hoeft niet 1 op 1 overgenomen te worden maar je zou er wat elementen van kunnen kiezen.

Wanneer je bij eigen tekst op hout je tekstplankje ontwerpt is het mogelijk om eigen foto’s te uploaden. Zo zou je de foto kunnen gebruiken die op de kaart staat. Als er op de kaart gebruik wordt gemaakt van een gedicht kan ook deze op het tekstplankje toegevoegd worden. Wat natuurlijk niet kan ontbreken is de naam van je dierbare. Voeg eventueel de geboortedatum en datum van overlijden toe en je hebt zojuist een prachtige herinnering gemaakt voor in de woonkamer.

2: Leuke en typische uitspraken

Iedereen heeft ze wel, uitspraken die typisch bij hem of haar passen. Waarschijnlijk ook de persoon waar je graag wat herinneringen van vastlegt.

Zet deze uitspraken op een rijtje en ontwerp je eigen tekstplankje. Bij het ontwerpen zullen ongetwijfeld al emotionele maar mooie herinneringen naar boven komen maar het resultaat mag er dan wel zijn.

3: Een mooi gedicht die herinnert aan de overleden persoon

Als je poëtisch bent aangelegd is een mooi gedicht die past bij de overleden persoon een prachtige herinnering om in je woonkamer te hebben staan of hangen. Door dit gedicht op hout te zetten blijven herinneringen bestaan. Ook voor een gedicht kan je je eigen tekst op hout maken en volledig naar eigen smaak ontwerpen.

Heb je geen gedicht in je hoofd zitten? Dan kan je deze altijd opzoeken op google. Neem het gedicht dat je gevonden hebt over en jouw herinnering is snel gemaakt.

4: Combineer een emotionele of juist leuke tekst op hout met de mooiste foto

Om de aanwezigheid van de overleden persoon echt te voelen is het mogelijk om een mooie foto van hem/haar op hout te zetten. Hiervoor hebben we verschillende soorten hout welke je hier kunt uitzoeken. Combineer de foto op hout met een mooie tekst op hout of een leuk gedicht op hout en je hebt weer een mooie herinnering gemaakt welke een prominent plekje in je woonkamer verdient.

5: Kies een mooie tekst op hout bij onze bestaande tekstplankjes

Wij hebben een aantal mooie teksten op hout voor jou klaarstaan. Wanneer hier een mooie tekst tussen staat welke de herinneringen aan jouw verloren dierbare ophalen sturen wij deze graag naar je op. Onze teksten op hout vind je hier.

Tip voor Valentijnsdag: zeg het op hout, een persoonlijk Valentijnscadeau

Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar, komt er weer aan. Redenen genoeg om weer na te denken over een origineel, uniek en persoonlijk cadeau waar je jouw valentijn echt mee kunt verrassen. Hieronder geven wij jouw twee ideeën voor een valentijnscadeau waarmee je jouw geliefde zeker zal raken.

1: Zeg het op hout, in je eigen woorden

Jouw eigen woorden zijn het persoonlijkst wat je kunt geven aan jouw valentijn. Zoek hier het tekstplankje dat bij jullie past en creëer je eigen liefdesboodschap. Persoonlijker kan een cadeau niet zijn. Wij weten zeker dat de boodschap binnen zal komen en jullie romantische dag hierdoor zal slagen. En last but not least, binnen 3 werkdagen heb jij je eigen tekst op hout al in huis!

 27,50

Een mooi tekstbord van 40x30 cm groot met je eigen tekst op hout, verrassend mooi voor jezelf maar ook zeer leuk om cadeau te geven.

Start met ontwerpen

 19,95

Zet nu je eigen tekst op hout op dit unieke boomstam plankje van 30 cm liggend, nergens anders te krijgen! Exclusief touw, deze is los toe te voegen.

Start met ontwerpen

 29,50

Je eigen tekst op hout roze met hart. Uniek én origineel! Verrassend mooi voor jezelf maar ook zeer leuk om cadeau te geven.

Start met ontwerpen

 19,95

Zet je eigen tekst op hout of foto op hout nu op dit unieke boomstam plankje van 30 cm staand. Exclusief touw, deze is los toe te voegen.

Start met ontwerpen

 27,50

Je eigen tekst op hout wit. Uniek én origineel! Verrassend mooi voor jezelf maar ook zeer leuk om cadeau te geven.

Start met ontwerpen

 29,50

Je eigen tekst op hout blauw met hart. Uniek én origineel! Verrassend mooi voor jezelf maar ook zeer leuk om cadeau te geven.

Start met ontwerpen

 24,95

Met dit prachtige én unieke eikenhouten tekstbord/wandbord hang je je persoonlijke boodschap aan de muur.

Start met ontwerpen

 19,95

Ontwerp je eigen tekst op vergrijsd steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen enkele werkdagen in huis.

Start met ontwerpen

 19,95

Ontwerp je eigen tekst op wit steigerhout en ontvang je verrassend mooie eigen tekst op hout binnen enkele werkdagen in huis.

Start met ontwerpen

2: Bevestig jouw liefde met onze valentijnplankjes

Geen paniek wanneer je te weinig inspiratie hebt om een eigen tekst op hout cadeau te bedenken. Bekijk eens onze valentijnplankjes. Wij produceren zelf onze tekstplankjes waardoor je verzekerd bent van een uniek en origineel valentijnscadeau. Kant en klaar krijg je deze thuisgestuurd en dat al binnen 3 werkdagen.

 14,95

Met mooie woorden vertelt deze tekst op hout dat je altijd jezelf moet blijven. Een mooie tekst op hout om cadeau te doen aan wie dan ook.

 14,95

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 14,95

Hang deze tekst op hout bij de deur, eettafel of gewoon in de woonkamer zodat iedereen kan bijdragen aan een goed thuis.

 24,95

Met dit zeer originele huwelijkscadeau maak je ieder bruidspaar blij. Wordt geleverd inclusief flessen-opener.

 24,95

Uniek, origineel en erg persoonlijk. Dit is de beste omschrijving voor dit mooie huwelijkscadeau op hout.

 14,95

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 14,95

Je maakt je vriend of vriendin erg blij met dit tekstplankje maar ook iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken.

 14,95

Geef dit tekstplankje cadeau aan je geliefde en hij of zij zal erg gelukkig met jou zijn. Ook zeer geschikt als valentijnscadeau!

 14,95

Altijd leuk om een vrolijke opsteker aan de muur hebben hangen. Kijk even naar deze tekst op hout en je wordt direct vrolijk.

WhatsApp +31 6 422 422 78

De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 235 reviews.