klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 17 resultaten

De leukste cadeaus voor je collega’s vind je hier! Bedank je collega voor afgelopen jaren bij het afscheid van je collega. Feliciteer je collega met zijn/haar 12,5 jarig jubileum.

 16,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

Meer info
 16,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 16,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 16,95

Is jouw collega of werknemer 5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Meer info
 16,95

Speciaal voor de snelle koeriers of pakketbezorgers hebben wij dit te personaliseren cadeau. Voeg zijn of haar naam toe in de tekst van het tekstplankje!

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor verpleegkundigen vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden. Een origineel en persoonlijk cadeau.

Meer info
 16,95

12,5 Jaar in dienst! Zulke trouwe werknemers of collega's geef je graag een persoonlijk cadeau. Daarom hebben wij dit unieke tekstplankje voor jou ontworpen.

Meer info
 14,95

Zoek jij een origineel (afscheids)cadeau voor op je werk? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief bedrijfsnaam!

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau of bedankje voor de pedagogisch medewerker ben jij verzekerd van een origineel cadeau voor kinderdag leidsters.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de automonteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de bouwvakker ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de monteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de ondernemer heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de schilder ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de timmerman ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor brandweermannen heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor docenten vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden en toont het respect wat zij verdienen.

Meer info
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4253 reviews.
Verified by MonsterInsights