persoonlijke servicepersoonlijke service

uniek & origineel cadeauuniek & origineel

Levering binnen 3 werkdagenbinnen 3 werkdagen

waterbestendige inkt, geen plaklettersweerbestendige inkt

Toont alle 11 resultaten

De leukste cadeaus voor je collega’s vind je hier! Bedank je collega voor afgelopen jaren bij het afscheid van je collega. Feliciteer je collega met zijn/haar 12,5 jarig jubileum.

 14,95

Je collega gaat weg en jij zoekt namens jou en je andere collega's een mooi cadeau? Bekijk dan vooral deze originele en persoonlijke tekst op hout!

 14,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 14,95

Is jouw collega of werknemer 12,5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 14,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 14,95

Is jouw collega of werknemer 5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor verpleegkundigen vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden. Een origineel en persoonlijk cadeau.

 12,95

Zoek jij een origineel (afscheids)cadeau voor op je werk? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief bedrijfsnaam!

 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de bouwvakker ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de ondernemer heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor brandweermannen heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

 14,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor docenten vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden en toont het respect wat zij verdienen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3744 reviews.