klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 17 resultaten

De leukste cadeaus voor je collega’s vind je hier! Bedank je collega voor afgelopen jaren bij het afscheid van je collega. Feliciteer je collega met zijn/haar 12,5 jarig jubileum.

 21,95

Heb jij ook zo'n fijne collega maar gaat hij/zij helaas weg? Dan ben je vast op zoek naar een mooi en persoonlijk afscheidscadeau?! Personaliseer dit originele cadeau door onderaan jouw (of die van jou en je collega's) eigen boodschap toe te voegen op het tekstplankje.

 21,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Is jouw collega of werknemer 25 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Is jouw collega of werknemer 5 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

 21,95

Speciaal voor de snelle koeriers of pakketbezorgers hebben wij dit te personaliseren cadeau. Voeg zijn of haar naam toe in de tekst van het tekstplankje!

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor verpleegkundigen vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden. Een origineel en persoonlijk cadeau.

 21,95

12,5 Jaar in dienst! Zulke trouwe werknemers of collega's geef je graag een persoonlijk cadeau. Daarom hebben wij dit unieke tekstplankje voor jou ontworpen.

 19,95

Zoek jij een origineel (afscheids)cadeau voor op je werk? Bekijk dan vooral deze originele tekst op hout inclusief bedrijfsnaam!

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau of bedankje voor de pedagogisch medewerker ben jij verzekerd van een origineel cadeau voor kinderdag leidsters.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de automonteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de bouwvakker ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de monteur ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de ondernemer heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de schilder ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor de timmerman ben jij verzekerd van een origineel cadeau die zeker een mooi plekje in huis zal krijgen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor brandweermannen heeft hij of zij zeker een leuk tekstplankje aan de muur hangen.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor docenten vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden en toont het respect wat zij verdienen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4507 reviews.