klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Toont alle 7 resultaten

Bedank je juf of meester met een gepersonaliseerd cadeau. Geef een leuk cadeau aan het kinderdagverblijf of bedank de gastouder/onthaalmoeder met een origineel cadeau

 21,95

Een persoonlijk bedankje voor de juf wat prachtig in de klas kan hangen. Dat is deze tekst op hout, en hier zal de juf zeker blij mee zijn!

 22,50

Speciaal om de leidsters op het kinderdagverblijf in het zonnetje te zetten hebben wij deze mooie tekst op hout gemaakt.

 21,95

Bedank jouw of jullie juf/meester met dit te personaliseren cadeau. Voeg de naam van de juf of meester toe en schrijf onderaan nog iets persoonlijks.

 22,50

Als je op zoek bent naar een uniek afscheidscadeau voor het kinderdagverblijf of een origineel cadeau voor de dag van de leidsters zit je hier goed.

 19,95

Je hebt zojuist een origineel (afscheids)cadeau voor de gastouder of onthaalmoeder van jouw kind(eren) gevonden. Gepersonaliseerd met de naam van de gastouder op het hout.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau of bedankje voor de pedagogisch medewerker ben jij verzekerd van een origineel cadeau voor kinderdag leidsters.

 21,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor docenten vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden en toont het respect wat zij verdienen.

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4540 reviews.