klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisUniek & origineel cadeau persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 151 resultaten wordt getoond

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste kapper. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de kapsalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de leukste schoonheidssalon. Personaliseer dit leuke cadeau voor in de schoonheidssalon door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen!

 21,95

Personaliseer dit leuke cadeau voor in de nagelstudio door de eerste twee zinnen helemaal zelf in te vullen! Uniek, origineel en persoonlijk cadeau.

 21,95

Een origineel cadeau voor een brandweerman of brandweervrouw wie natuurlijk wel samenwoont met zijn/haar liefde. Binnen 3 werkdagen in huis!

 21,95

Origineel verjaardagscadeau voor bij de voordeur. Deze tekst op hout is een uniek tekstbordje voor diegenen waar je wél welkom bent.

 22,50

Deze tekst op hout verzacht je pijn een klein beetje door jouw herinneringen op te roepen en op die manier te genieten deze herinneringen.

 21,95

Één van je grootste maatjes heeft zo zijn/haar vaste agenda. De hond is je grootste vriend met een strak schema. Een leuk en origineel (verjaardags)cadeau voor een hondenbezitter.

 21,95

Deze tekst op hout is een leuk en origineel cadeau voor de vrijgezelle vrouw. Dit tekstbord is dus ideaal als verjaardagscadeau voor een vriendin.

 22,50

Een tekstplankje waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Deze tekst op hout kan voor veel mensen een mooie betekenis hebben.

 22,50

Een mooie tekst op hout welke zeker kan dienen als een steuntje in de rug. Dit tekstplankje zal zeker niet misstaan bij jou in de woonkamer of slaapkamer

 22,50

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of juist een cadeau om iemand een oppepper te geven? Denk aan deze wijze tekst op hout welk in iedere huis past.

 22,50

Geloof in jezelf! In mooie woorden zegt deze tekst op hout dat je alles kunt, zo lang je er zelf maar in geloofd.

 21,95

Een mooie samenvatting van 14 regeltjes hoe het is om bij jou in de tuin is. Deze tekst op hout kan ook prima als verjaardagscadeau!

 21,95

Wanneer jij jezelf in deze tekst op hout herkent ben je vast en zeker een gezelligheidsmens. Dit tekstplankje hoort dan zeker bij jou in de tuin te hangen.

 22,50

Voel jij je ook wel eens op de tweede plaats staan als boerin? Maak dan met deze tekst op hout duidelijk wat echt belangrijk is!

 22,50

Deze tekst slaat de spijker op zijn kop wat ambities betreft. Ga niet op je luie reet zitten maar ga wat doen, ga genieten van het leven.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 21,95

Een speciaal cadeau voor de honden- én kattenliefhebbers. Met deze tekst op hout heb je een origineel cadeau voor dierenliefhebbers.

 21,95

Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Mensen die het moeilijk hebben (gehad) zullen veel hebben aan deze tekstspreuk aan de muur.

 21,95

Ken jij die wijndrinker die de fles leeg heeft voordat hij/zij het weet? Dan is deze tekst op hout het ideale cadeau voor hem/haar.

 21,95

Vul de naam in van het hockeymeisje en maak dit tekstplankje een origineel en persoonlijk cadeau voor haar verjaardag.

 22,50

Blijf niet hangen in het verleden, maar leef vandaag. Een wijze tekst op hout wat een zeer geschikt cadeau is voor iemand die het even moeilijk heeft.

 22,50

Een tekst op hout welk geen verdere uitleg meer nodig heeft nodig, denk groots.

 21,95

Wij hebben expres een dikke streep onder deze mooie tekst op hout gezet. Een mooi steuntje in de rug voor iemand die dit nodig heeft.

 22,50

Wanneer je op zoek bent naar een origineel maar ook toepasselijk verjaardagscadeau is deze leuke tekst op hout waarschijnlijk zeer geschikt.

 21,95

Dit tekstplankje verdient een mooie plek in jouw kamer om te laten zien dat niets onmogelijk is. Een mooi cadeau als steuntje in de rug of als levensles.

 21,95

Origineel en ook nog eens geschikt om daadwerkelijk buiten te hangen. Met deze tekst op hout maak je iedere tuinliefhebber blij.

 21,95

Welke club, artiest of sporter moet er volgens jou op de stippellijn komen te staan? Met deze tekst op hout ben je verzekerd van een leuk verjaardagscadeau.

 22,50

Geluk, dat is de sleutel van het leven. Zoek jouw geluk niet te ver, maar in jouw dagelijks bestaan.

 21,95

Moeten wij deze tekst nog toelichten? Deze tekst op hout is een origineel cadeau welk bij iedereen aan de muur zou kunnen hangen.

 22,50

Duidelijker kan een tekst op hout niet zijn. Geniet van de dag. Waarom? Gewoon omdat het mag! Leuk voor aan de muur of om cadeau te geven.

 21,95

Is jouw collega of werknemer 10 jaar in dienst? Dan heb je nu een mooi gepersonaliseerd cadeau gevonden met de naam van het bedrijf én naam van je collega!

Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4540 reviews.