klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Levering binnen 3 werkdagen

Vaak krijgen wij de vraag wanneer een besteld tekstplankje binnen zal zijn. Trots kunnen wij je vertellen dat dit binnen 3 werkdagen is! Wij streven er zelfs naar om een besteld tekstplankje de volgende werkdag al te verzenden. Bestel je voor 12:00 uur bestaat de kans dat we al dezelfde dag jouw tekst op hout versturen. Hieronder zie je hoe onze planning in elkaar zit.

Dag 0

Jij ontwerpt je eigen tekst op hout en plaatst de bestelling.
Mocht je voor 12:00 uur bestellen heb je kans dat wij je tekstplankje zelfs al dezelfde dag versturen!

Werkdag 1

Wij printen jouw eigen tekst op hout en versturen deze via DHL Parcel.

Werkdag 2

DHL Parcel levert het tekstplankje bij jou aan, mocht je niet thuis zijn wordt het bij de buren geprobeerd en anders de volgende werkdag. DHL Parcel levert ook op zaterdag.

Werkdag 3

Eventuele extra dag mocht het niet lukken je tekstplankje de eerste werkdag te versturen.

Mocht het door omstandigheden niet lukken jouw eigen tekst op hout binnen 3 werkdagen te versturen nemen wij hierover contact met je op. Eventuele vertragingen bij DHL Parcel hebben wij verder ook geen invloed op natuurlijk. We stellen dan wel een onderzoek voor je in en proberen te achterhalen wanneer je tekstplankje binnen zal komen. Mocht het pakketje kwijt raken bij DHL Parcel, al gebeurd dat zelden, sturen wij uiteraard kosteloos een nieuw tekstplankje.

Uitzonderingen

Uiteraard zijn er uitzonderingen. Zo vieren wij ook af en toe vakantie of hebben andere activiteiten. Omdat wij man en vrouw zijn is dit ook samen en zijn wij dan niet in staat om tekstplankjes te verzenden. Dit zal dan duidelijk bovenaan onze website vermeld worden. Staat er boven de website geen melding kun je dus uitgaan van bovenstaande planning.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4196 reviews.