klantbeoordeling 9,3/10klantbeoordeling 9,3/10 binnen 3 werkdagen in huisbinnen 3 werkdagen in huis persoonlijke servicepersoonlijke service

Resultaat 1–32 van de 53 resultaten wordt getoond

Ben jij trots op je huis? Is er veel liefde in en om het huis? Geniet je van het leven? Hieronder vind je ons verrassend mooie teksten op hout die de nadruk leggen op de warmte die je thuis ervaart. Hang deze tekst op hout aan de muur in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bij de deur of in je tuin en wordt iedere dag herinnert om te genieten van het leven. Uiteraard zijn deze tekstplankjes ook zeer geschikt om cadeau te geven.

 16,95

Origineel verjaardagscadeau voor bij de voordeur. Deze tekst op hout is een uniek tekstbordje voor diegenen waar je wél welkom bent.

Opties selecteren
 16,95

Speciaal voor de honden liefhebbers hebben wij dit mooie en te personaliseren cadeau of bedankje gemaakt. Voeg de naam van de hond toe op dit tekstplankje.

Meer info
 16,95

Deze tekst op hout huisregels is net even iets anders dan alle andere. Als je wilt zetten wij op de plaatst van de stipjes de naam/namen van je opa & oma zodat dit echt een persoonlijk cadeau is.

Meer info
 19,95

Dit is hét te personaliseren cadeau voor in de keuken! Serveerplank beuken rond met te personaliseren tekst. Past deze bij ... in de keuken?

Meer info
 16,95

Met dit gepersonaliseerd cadeau voor verpleegkundigen vertel je hem of haar wat eigenlijk iedere dag gezegd mag worden. Een origineel en persoonlijk cadeau.

Meer info
 16,95

Wat is er lekkerder dan thuis komen? Heerlijk thuis komen! En deze tekst op hout laat jou dat iedere dag beseffen.

Opties selecteren
 16,95

Iedereen is corona liever kwijt dan rijk. Hier een leuk tekstplankje helemaal in de trend van deze tijd. Leuk om cadeau te geven of voor in je eigen huis.

Opties selecteren
 16,95

Deze Engelse variant op "oost, west, thuis best" is een mooie tekst op hout om cadeau te geven aan wie dan ook.

Opties selecteren
 16,95

Home is where we love elkaar en you can be jezelf. Een originele tekst op hout, vooral leuk om cadeau te geven aan diegenen bij wie dit tekstplankje in huis past.

Opties selecteren
 16,95

Op zoek naar een leuk cadeau voor je dochter of zoon die de hele dag op haar of zijn kamer zit? Dan is deze tekst op hout een zeer toepasselijk en origineel cadeau.

Opties selecteren
 16,95

Deze leuke tekst op hout voor in de keuken is een origineel cadeau welk bij heel veel mensen thuis zou kunnen hangen.

Opties selecteren
 16,95

Ken jij iemand bij wie deze andere "In dit huis" tekst op hout goed past? Dit mooie tekstbordje is uniek in zijn soort!

Opties selecteren
 16,95

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die wel van een borreltje houdt? Bekijk dan vooral dit originele tekstbord, nergens anders te krijgen!

Opties selecteren
 16,95

Wanneer dit plankje in je woonkamer, eetkamer, keuken of bij je voordeur hangt wordt iedereen zich bewust hoe goed ze het thuis hebben.

Opties selecteren
 16,95

Herken jij de muziek op dit originele cadeau?

Opties selecteren
 16,95

Een origineel cadeau voor in huis, zo kan je deze leuke tekst op hout wel noemen.

Opties selecteren
 16,95

Vul zelf in welke naam/namen er op het tekstplankje moeten komen zodat deze tekst op hout uniek, origineel maar vooral een persoonlijk cadeau wordt.

Meer info
 16,95

Herken jij jezelf of iemand anders in deze tekst op hout? Dan heb je het gevonden! Een origineel verjaardagscadeau voor iedere liefhebber van gezelligheid.

Opties selecteren
 16,95

Voor de echte handbal-liefhebber, en dan specifiek de grote fans van de Nederlandse handbaldames.

Opties selecteren
 16,95

Hét cadeau voor de kattenliefhebber! Deze mooie tekst op hout toont de liefde in huis voor jouw kat, poes, katten of poezen. Dit tekstbord heeft vier versies zodat het tekstplankje altijd in huis past.

Opties selecteren
 16,95

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor de echte Koi-liefhebber? Dan heb je hem nu gevonden!

Opties selecteren
 16,95

Voor de shopaholic hebben wij nu dit originele cadeau, een tekstbord met tekst op hout over dé shopaholic.

Opties selecteren
 16,95

Speciaal voor de fietsfanaten onder ons, een originele tekst op hout. Met dit tekstbord ben je verzekerd van een mooi cadeau voor de echte wielren fan.

Opties selecteren
 14,95

Ken jij die grote formule 1 fan die altijd achter de TV zit wanneer de formule 1 coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

Meer info
 16,95

Ken jij die grote MotoGP fan die altijd achter de TV zit wanneer de MotoGP coureurs op de baan zijn? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau!

Meer info
 14,95

Maak dit tekstplankje compleet door de favoriete club of speler in te vullen zodat dit tekstbord een origineel maar vooral persoonlijk cadeau wordt.

Meer info
 16,95

Ben jij of ken jij iemand die altijd Darts kijkt op tv? Geef hem of haar dan deze tekst op hout cadeau.Een origineel cadeau welk bij iedere darts liefhebber in huis hoort te hangen.

Opties selecteren
 16,95

Een origineel cadeau voor in huis. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen over dit leuke tekstbordje aangezien de tekst al voor zich spreekt.

Opties selecteren
 16,95

Thuiszitten hoeft geen straf te zijn als je het zelf gezellig maakt. Dit tekstplankje is een origineel (verjaardags)cadeau voor iedereen.

Opties selecteren
 16,95

Iedere familie met puberende kinderen herkent zich in deze tekst op hout. Geheel te personaliseren door de achternaam om het tekstplankje te zetten.

Meer info
 16,95

Wanneer jij jezelf niet herkent in deze tekst op hout houd jij jezelf waarschijnlijk voor gek. Nergens thuis is het rozengeur en maneschijn, maar de liefde die jullie thuis hebben is wel onvoorwaardelijk.

Opties selecteren
 16,95

Vaders met een vrouw en dochter zullen deze tekst helemaal begrijpen. Uiteraard gaat deze originele tekst op hout over moeder en dochter(s).

Opties selecteren
Stuur een WhatsApp bericht
De waardering van www.tekstplankjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4253 reviews.
Verified by MonsterInsights